Θοδωρής Μαραντίνης: Αυτές είναι οι σχέσεις του με τη Χρηστίδου μετά το χωρισμό– Τι αποκάλυψε ο ίδιος

Θοδωρής Μαραντίνης: Αυτές είναι οι σχέσεις του με τη Χρηστίδου μετά το χωρισμό– Τι αποκάλυψε ο ίδιος

Μπορεί ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου να επέλεξαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, ωστόσο η απόλυτη και παντοτινή της προτεραιότητα και ο λόγος που θα τους «δένει» μια ζωή είναι τα δυο τους παιδιά.
Το πρώην ζευγάρι παρά την απόφασή τους να χωρίσει έχει βρει τη «χρυσή τομή» στο μεγάλωμα των γιων του.
Ο Θοδωρής Μαραντίνης πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένος στον Real Fm και τον Δημήτρη Μάρκο και μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τη γνωστή παρουσιάστρια και πρώην σύζυγό του.

«Η αλήθεια είναι ότι πάντα, πέρα από τυχόν διαφωνίες ή διαφορετική αντίληψη στον τρόπο ζωής ή οτιδήποτε, προσπαθούσαμε και προσπαθούμε ακόμα και τώρα που είμαστε χωρισμένοι, να βάζουμε τα παιδιά μπροστά. Είναι πολύ σημαντικό πέρα από οποιαδήποτε διαφωνία μπορεί να έχεις είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επίπεδο αντίληψης.Ο καθένας όταν κάνει παιδιά κάπως μασάει και αναμεταδίδει αυτά που έμαθε στο δικό του σπίτι καλώς ή κακώς. Όποτε μοιραία το ζευγάρι φέρνει δυο διαφορετικούς κόσμους στην ανατροφή παιδιών και υπάρχουν διαφωνίες. Όποτε αυτό, έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή πρέπει να το φιλτράρεις και να βρεις την ισορροπία.Θέλει δουλειά αυτό. Δουλεύουμε, την βρίσκουμε, και την χάνουμε συνέχεια. Το θέμα είναι όμως να συνεχίζεις να δουλεύεις επί τούτου», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: