Θρίλερ με τον θάνατο του Βασίλη Τόπαλου: Έρευνα για παράνομους αγώνες

Θρίλερ με τον θάνατο του Βασίλη Τόπαλου: Έρευνα για παράνομους αγώνες

Εγκεφαλική νέκρωση «έδειξε» η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του Βασίλη Τόπαλου – Τι συνέβη με τον 16χρονο πυγμάχο; Όσα ερευνούν οι Αρχές.

Μετά τη σημερινή (04/01) των ιατροδικαστών για την αιτία θανάτου του 16χρονου πυγμάχου Βασίλη Τόπαλου, η οποία έδειξε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις εξετάζονται όλα τα σενάρια που μπορεί να οδήγησαν στον βαρύ τραυματισμό του αθλητή.

Μετά τη δήλωσε της γιαγιάς του ότι ο πρωταθλητής στον τελευταίο αγώνα πάλεψε με έναν μεγαλύτερό του, έρχονται νέα στοιχεία τα οποία ερευνά η Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με τον Alpha ο 16χρονος φέρεται να συμμετείχε σε παράνομους αγώνες. Φυσικά αυτό θα αποδειχθεί μόνο μετά τα πορίσματα από τις έρευνες των αρχών.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά κάνει τη νεκροψία-νεκροτομή, η οποία θα ολοκληρωθεί σήμερα. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, ο νεαρός πυγμάχος, είχε βαρύτατες κακώσεις στο κεφάλι και αυτό που είναι τώρα υπό διερεύνηση είναι να βρεθεί από που προήλθαν. Θα γίνουν συμπληρωματικές εξετάσεις οι οποίες θα οδηγήσουν τους ειδικούς σε συμπεράσματα.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν οι επιπλέον επιστημονικές διαδικασίες προκειμένου να εντοπιστούν όλες οι αιτίες αλλά και οι συνθήκες που οδήγησαν στο μοιραίο γεγονός.

Τόπαλος: Το μοιραίο χτύπημα στο κεφάλι του 16χρονου πυγμάχου

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Τόπαλος, έκανε τη συνήθη προπόνηση, όταν ένιωσε έντονη αδιαθεσία, ενόχληση στην κοιλιακή χώρα και τάση για εμετό. Ο 16χρονος κατευθύνθηκε τότε στο μπάνιο των αποδυτηρίων του γυμναστηρίου όπου λιποθύμησε, χτυπώντας κατά την πτώση του σε σκληρή επιφάνεια, χωρίς μάλιστα να γίνει άμεσα αντιληπτός.

Στο έδαφος τον εντόπισε συναθλητής του, ο οποίος και ειδοποίησε τον πατέρα του και τον υπεύθυνο του γυμναστηρίου. Συναθλητής και υπεύθυνος προσέφεραν στον 16χρονο τις πρώτες βοήθειες στο νεαρό, ο οποίος μεταφέρθηκε έπειτα στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Εκεί ο 16χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση αιματώματος από το κεφάλι και παρέμεινε σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Χθες, 2 Ιανουαρίου 2023 υπέκυψε στο τραύμα του, μια ημέρα μετά τη γιορτή του.Βασίλης

Η ανακοίνωση του Τζάνειου νοσοκομείου

Μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου του 2023 παρέμεινε στην εντατική μονάδα του Τζάνειου νοσοκομείου, το οποίο στην ανακοίνωση που εξέδωσε για τη νοσηλεία του Βασίλη Τόπαλου ανέφερε τα εξής:

«O ασθενής Τ.Β., διακομίσθηκε με το Ε.Κ.Α.Β. στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, την 16/12/2022 σε κωματώδη κατάσταση, μετά από αναφερόμενη…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: onsports.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: