Τι είναι η ρετινόλη

Τι είναι η ρετινόλη

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Η Δερματολόγος Ελενα Ραδοπούλου μας εξηγεί

«Η ρετινόλη είναι μια ουσία προερχόμενη από τη Βιταμίνη Α, αποτελεί ένα ρετινοειδές παράγωγο αυτής και έχει καθιερωθεί στο χώρο του skincare ως το απόλυτο όπλο αντιγήρανσης για την καταπολέμηση των ρυτίδων»

Πρόκειται για μια ουσία, η οποία παράγεται από το σώμα μας και ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση, ενώ στα αποτελέσματά της συγκαταλέγονται η βελτιστοποίηση της ποιότητας της επιδερμίδας, η ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου καθώς και η σμίκρυνση των διεσταλμένων πόρων. Επιπροσθέτως, αποφράσσει τους φραγμένους πόρους του δέρματος, απολεπίζει και ενυδατώνει το δέρμα και αντιμετωπίζει την ακμή. Στα ωφέλιμα στοιχεία μιας κρέμας με ρετινόλη κατατάσσονται η μείωση και πρόληψη της υπερμελάγχρωσης , καθώς επίσης βοηθάει στην ελαχιστοποίηση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Εν ολίγης , είναι μια δραστική ουσία που αντιμετωπίζει καθολικά τα προβλήματα του δέρματος.

Η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσει ένας ασθενής τη χρήση κρέμας με ρετινόλη είναι η δεκαετία των 30, καθώς τότε τα επίπεδα παραγωγής του κολλαγόνου αρχίζουν να πέφτουν δραματικά. Η εφαρμογή της συνίσταται για όλους τους τύπους δέρματος, ωστόσο ασθενείς με πιο ευαίσθητες επιδερμίδες θα πρέπει να ξεκινήσουν μια πιο σταδιακή χρήση μέχρι να συνηθίσουν το συστατικό.

Για τις πρώτες ημέρες και μέχρι να συνηθίσει το δέρμα την ρετινόλη μπορεί να παρατηρηθεί ερυθρότητα καθώς και αφυδάτωση. Ιδανικό είναι να ξεκινάει κανείς τη χρήση του ρετινοειδούς παράγωγου με χαμηλή συγκέντωση (0.3), ενώ συστήνεται για βραδινή εφαρμογή. Για τα πιο ευαίσθητα δέρματα η ρετινόλη μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με ενυδατική κρέμα, ενώ για καλύτερα αποτελέσματα, στα πιο λιπαρά δέρματα συστήνεται η χρήση μια σμηγματορυθμιστικής κρέμας.

Στα προϊόντα της εταιρείας  Skinceuticals  βρίσκουμε κρέμες αντιγήρανσης με ρετινόλη συγκεντρώσεις ρετινόλης σε ποσοστά 0.3, 0.5 καθώς επίσης και 1%, το οποίο αποτελεί και το ανώτερο επιτρεπτό επίπεδο κρέμας με ρετινόλη. Συστήνεται τις πρωινές ώρες σε συνδυασμό με τους βραβευμένους αντιοξειδωτικούς ορούς με βιατμίνη C (CE Ferulic, Phloretin CF και Silymarin CF) και αντηλιακό ενώ για απογευματινή χρήση λειτουργεί συνδυαστικά είτε με serum υαλουρονικού ή  με ρεσβερατρόλη.  Για την ολοκλήρωση της περιποίησης του δέρματος δε ξεχνάμε την περιοχή των ματιών.

07 SkinC Protection Retinol v3 INT CLNT.jpg

Δεν υπάρχει αμφιβολία λοιπόν ότι η αμερικανική εταιρεία Skinceuticals  σας δίνει το εισιτήριο ενάντια στις ρυτίδες, για την ολική ανανέωση και περιποίηση του δέρματος…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: onmed.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: