Τι επιφυλάσσει το επόμενο iPhone | Ειδήσεις – νέα – Το Βήμα Online

Τι επιφυλάσσει το επόμενο iPhone | Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Μπορεί το iPhone 13 που ανακοίνωσε πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες η Apple να μην έχει φτάσει καλά-καλά στα ράφια των καταστημάτων, ωστόσο ήδη έχουν ξεκινήσει οι αναλύσεις για το τι επιφυλάσσει η αμερικανική εταιρεία στο κοινό της για την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με τον, συνήθως ακριβή στις προβλέψεις του, αναλυτή Μαρκ Γκάρμαν του Bloomberg το μελλοντικό iPhone 14, που αναμένεται να ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο του 2022, θα είναι «πλήρως επανασχεδιασμένο». Θα πρόκειται, αν η πρόβλεψη επιβεβαιωθεί, για την πρώτη φορά από το 2017 και το iPhone X που η Apple θα αλλάξει εξ’ ολοκλήρου τη συσκευή της.

Το ίδιο το iPhone 13, που ουσιαστικά είναι μία μέτρια αναβάθμιση του περυσινού μοντέλου, ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι η Apple επιφυλάσσει τις μεγάλες αλλαγές με το μοντέλο της επόμενης χρονιάς. Παρόλα αυτά ο Γκάρμαν δεν έδωσε στο σχόλιό του περισσότερες λεπτομέρειες για τις πιθανές αλλαγές σε επίπεδο hardware.

Αυτό δεν σημαίνει ότι άλλοι αναλυτές δεν έχουν ήδη αποτολμήσει τις δικές τους εκτιμήσεις για το θέμα. Πολύ πρόσφατα ο εξαιρετικά ακριβής στις προβλέψεις του Ming-Chi Kuo της TF Securities εκτίμησε ότι η Apple θα ξεκινήσει να «αποσύρει» την εγκοπή στο πάνω μέρος της οθόνης από το 2022 και θα ξεκινήσει με το μοντέλο iPhone 14 Pro (υποθετική ονομασία) να χρησιμοποιεί την hole-punch για την τοποθέτηση της εμπρόσθιας κάμερας, όπως συμβαίνει ήδη σε πολλά μοντέλα Android των υπολοίπων κατασκευαστών.

Παράλληλα, φήμες και εικασίες έχουν κάνει την εμφάνισή τους και στο Διαδίκτυο. Ο YouTuber Τζον Πρόσερ υποστήριξε ότι έχει στην κατοχή του φωτογραφίες του προσχεδίου του μελλοντικού iPhone, τις οποίες και έδωσε στη δημοσιότητα. Στην ουσία πρόκειται για μια συσκευή που μοιάζει με υπερμέγεθες iPhone 4 , χωρίς εγκοπή εμπρόσθιας κάμερας, χωρίς οι πίσω κάμερες να εξέχουν και χρήση τιτανίου σαν υλικό κατασκευής.

Άλλες φήμες θέλουν την Apple να εγκαταλείπει εντελώς τα «μικρά» iPhone από την γκάμα της, τα οποία θα αντικαταστήσει με μεγαλύτερα «κανονικά» μοντέλα, που θα έχουν μέγεθος ανάλογο των μοντέλων Pro. Επιπλέον, έντονη είναι η φημολογία για μελλοντική εγκατάσταση του αισθητήρα Touch ID κάτω από την οθόνη, χωρίς να είναι σίγουρο ότι κάτι τέτοιο θα γίνει στα μοντέλα του 2022.

Προφανώς όλα τα παραπάνω αποτελούν, φήμες, εκτιμήσεις και αναλύσεις ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αφορούν μία σειρά συσκευών που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της σε ένα χρόνο από σήμερα. Πολλά πράγματα μπορεί να αλλάξουν στο σχεδιασμό της Apple μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα. Σε κάθε περίπτωση η γενική…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.tovima.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: