Τι λένε τα άστρα για τον Οκτώβριο 2021;

Τι λένε τα άστρα για τον Οκτώβριο 2021;

Ο Οκτώβριος κάνει δυναμικά την εμφάνισή του κι όπως αναμένεται φέρνει μαζί του βροχές και ψύχρα. Ωστόσο, στο πλανητικό σκηνικό, λίγες θα είναι οι αλλαγές. Ας πάμε, να δούμε τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα γι’ αυτόν τον μήνα:
– Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται 06/10, 14:04 ώρα Ελλάδας, στις 13° 24’ του Ζυγού, καλώντας εσάς τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους να κάνετε την έναρξη ενός καινούργιου κύκλου στα προσωπικά ή επαγγελματικά σας. Νέες σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί θα ξεκινήσουν αυτόν τον καιρό, αλλά και χωρισμοί… διαχωρισμοί και διαζύγια (με την κυριολεκτική ή μεταφορική έννοια), αν δεν… τραβάει η ομάδα και έχετε μείνει πίσω… στη βαθμολογία. Πάντως κάποιοι (να τα λέμε κι αυτά) θα νιώσετε και την ανάγκη να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας ή να συμβιώσετε με τον καλό ή την καλή σας. Από δίπλα κι εσείς Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες που θα σας βγει το ερωτιάρικο, αλλά κι οι Υδροχόοι που θα κάνετε αρκετές… όμορφες γνωριμίες.
– H Αφροδίτη, στις 7/10, 14:21 περνά στον Τοξότη, φέρνοντας αρκετό ενθουσιασμό, αισιοδοξία και θετική ενέργεια σε σας κυρίως τους Κενταύρους που θα βαλθείτε να βελτιώσετε και την εικόνα σας και την προσωπική σας ζωή. Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες κι εσείς δε θα συγκρατιέστε, αλλά θα σας περιβάλλει μια ανωριμότητα, μια επιπολαιότητα, μια υπερβολή που αν την πάρετε στα σοβαρά, θα πονοκεφαλιάσετε. Χαρείτε, διασκεδάστε, ερωτευτείτε, φτιάξτε το σπίτι και τη σχέση σας, επιτρέψτε στον εαυτό σας να ξεφύγει λίγο γιατί σας αξίζει. Κριοί, Λέοντες κι Υδροχόοι θα έχετε τον ασυμμάζευτο οπότε είναι αναμενόμενες και οι ερωτικές περιπέτειες. Ταύροι και Σκορπιοί, θα έρθει πρόωρη άνοιξη στην τσέπη και το κρεβάτι σας, άρα σας έφεξε!
Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: