Την Παρασκευή 13/8 η έκτακτη ΓΣ της Super League για την έγκριση της προκήρυξης

Super League Interwetten: Τα ντέρμπι του πρωταθλήματος

Το νέο πρωτάθλημα αρχίζει το Σάββατο 21 Αυγούστου, αλλά τουλάχιστον μέχρι τις 13 η προκύρηξη δεν θα έχει υπογραφεί από τα μέλη της Super League Interwetten. Το θέμα των τηλεοπτικών και οι διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν οδηγούν στην αναβολή της μίας μετά της άλλης των Γενικών Συνελεύσεων.

Την Παρασκευή 13/8 το μεσημέρι συγκλήθηκε μια ακόμη έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών, με βασικό θέμα συζήτησης τους όρους διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η λίγκα, προγραμματίστηκαν ήδη δύο επαναληπτικές συνεδριάσεις, η δεύτερη δύο ημέρες πριν από τη σέντρα της νέας σεζόν.

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 13/08/2021 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

2/ Διάφορα.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση“.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: