ΤΜΕΔΕ: Προγράμματα ενίσχυσης κεφαλαίου κίνησης για μηχανικούς και εργολήπτες | ΣΚΑΪ

ΤΜΕΔΕ: Προγράμματα ενίσχυσης κεφαλαίου κίνησης για μηχανικούς και εργολήπτες

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Την διευκόλυνση της πρόσβασης σε πηγές χρηματοδότησης για τους Έλληνες μηχανικούς, μελετητές και κατασκευαστές, αλλά και την εν γένει υποστήριξη χιλιάδων επιστημόνων ελεύθερων επαγγελματιών καθώς και μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, έχει ως στόχο το Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU) που υπέγραψαν σήμερα, η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, Αθηνά Χατζηπέτρου και ο πρόεδρος του Ταμείου Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων, Κωνσταντίνος Μακέδος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το MoU υπεγράφη ενόψει των υψηλών αναπτυξιακών αναγκών των Ελλήνων Μηχανικών και των μικρών και μεσαίων τεχνικών επιχειρήσεων για τη δυναμική επανεκκίνηση της οικονομίας και το οριστικό ξεπέρασμα της κρίσης, που προκάλεσε η πανδημία της νόσου CoVid-19.

Στις προβλέψεις του MoU βρίσκονται ο σχεδιασμός και η υλοποίηση κατάλληλων χρηματοδοτικών προγραμμάτων για την πρόσβαση σε πηγές χρηματοδοτήσεων, αλλά και την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης σε επιχειρήσεις του μελετητικού, κατασκευαστικού και ευρύτερου επιστημονικού κλάδου.

Ειδικότερα στόχος, μεταξύ άλλων, είναι η δημιουργία καινοτόμων προγραμμάτων ενίσχυσης του κεφαλαίου κίνησης για τους 30.000 μηχανικούς και εργολήπτες πιστούχους του ΤΜΕΔΕ, καθώς και των 5.500 τεχνικών εταιρειών μελών του, σε συνδυασμό με την εκπόνηση μελετών και εκθέσεων για την υποστήριξη και προώθηση του Τεχνικού Κλάδου, με πολλαπλασιαστικά οφέλη για την πραγματική οικονομία.

Δηλώσεις

Σχολιάζοντας την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης σημείωσε τα εξής:

“Η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα συνεχίζει την πολύ έντονη δραστηριότητα της για την χρηματοδότηση με ευνοϊκούς όρους της πραγματικής οικονομίας. Με τη σημερινή υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ HDB και ΤΜΕΔΕ δημιουργείται ένα ακόμη πολύ-εργαλείο που θα χρησιμοποιηθεί για την χρηματοδοτική ενίσχυση του Τεχνικού κόσμου. Αναγνωρίζουμε έτσι τον κομβικό ρόλο των επαγγελματιών του τεχνικού κλάδου, των μηχανικών, των εργοληπτών και των τεχνικών εταιρειών στην εθνική προσπάθεια ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας και ταυτόχρονα τους παρέχουμε τα μέσα για να λειτουργήσουν αποτελεσματικά”.

Αμέσως μετά την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Τσακίρης δήλωσε:

“Η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα συνεχίζει να ενισχύει την αγορά και την επιχειρηματικότητα. Με αυτή τη συνεργασία με το ΤΜΕΔΕ, η ΕΑΤ δημιουργεί ένα νέο…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: skai.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: