Το αντίο και το ευχαριστώ του Χολέμπας στον Ολυμπιακό: 'Είναι η Μπάγερν της Ελλάδας'

Το αντίο και το ευχαριστώ του Χολέμπας στον Ολυμπιακό: 'Είναι η Μπάγερν της Ελλάδας'

Ο Χοσέ Χολέμπας αποχώρησε το καλοκαίρι ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, όμως συνεχίζει να αγωνίζεται, παρότι βρίσκεται πλέον στα 37 και στη δύση της καριέρας του.

Ο άλλοτε διεθνής αριστερός μπακ υπέγραψε στην Μπάγερν Άλτσεναου, η οποία αγωνίζεται στη Hessenliga, την 5η τη τάξει κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

Εφόσον διευθετήθηκε το μέλλον του στον βαυαρικό σύλλογο με τον οποίο έκανε προπονήσεις εδώ και καιρό, ο Χολέμπας βρήκε το χρόνο να αποχαιρετήσει την προηγούμενη ομάδα του, τον Ολυμπιακό, μέσω των social media.

Το αντίο και το ευχαριστώ του Χολέμπας στον Ολυμπιακό: 'Είναι η Μπάγερν της Ελλάδας'

“Πολύ πολύ αργοπορημένα, αλλά ήθελα να πω ευχαριστώ στον Ολυμπιακό και στους φιλάθλους για τη μεγάλη στήριξη στην καριέρα μου όλα αυτά τα χρόνια. Αρχίζοντας μια νέα πρόκληση, να παραμείνω σε καλή φυσική κατάσταση και ως δεύτερη επιλογή να πάρω το προπονητικό δίπλωμά μου”.

Ο Χολέμπας μίλησε και στην ιστοσελίδα της νέας ομάδας του, στην οποία αναφέρθηκε και στους Πειραιώτρες. Σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του σε επαγγελματικό επίπεδο, απάντησε: “Ο Ολυμπιακός μου προσέφερε συμβόλαιο για ακόμα μια σεζόν, όμως δεν μου άρεσαν οι όροι”.

Ο γεννημένος στη Γερμανία ποδοσφαιριστής επιστρέφει στη χώρα έπειτα από 11 χρόνια σε Ολυμπιακό (2010-2014), Ρόμα (2014-2015), Γουότφορντ (2015-2020) και ξανά Ολυμπιακό (2020-2021) και στην ερώτηση για τον προορισμό που ξεχώρισε, η επιλογή του ήταν η Ελλάδα: “Ξεκάθαρα, ο Ολυμπιακός. Είναι η Μπάγερν της Ελλάδας και το συναίσθημα δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Η Ρόμα ήταν επίσης εξαιρετική. Η πόλη κι ο σύλλογος είναι σε άλλο επίπεδο. Επίσης, όλοι θέλουν να παίξουν στην Premier League, επειδή είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο”.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: