“Το καλοκαίρι δεν είναι που μαγειρεύονται τα όνειρα;” – Η ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη

"Το καλοκαίρι δεν είναι που μαγειρεύονται τα όνειρα;" - Η ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη

“Το καλοκαίρι δεν είναι που μαγειρεύονται τα ονειρα? Ο Αύγουστος δεν είναι τα πραγματικά σου γενεθλια? Παύση για να ακούσεις τον εαυτό σου …#??????”, σχολίασε κάτω από την ανάρτηση που δείχνει τα δυο της παιδιά, Μιχαήλ Άγγελο και Ειρήνη Χρυσή.

Τα δυο παιδιά ανέμελα παίζουν με τα βότσαλα στην παραλία, χρησιμοποιώντας και άλλα φυσικά υλικά που με τη φαντασία τους μεταμορφώνοντας στα ωραιότερα παιχνίδια του καλοκαιριού. Άλλωστε αυτή δεν είναι η ομορφιά της παιδικής ηλικίας; Το να πλάθουν τα μικροσκοπικά αυτά μυαλουδάκια ιστορίες που τους τους δίνουν “ζωή” μέσα από το παιχνίδι.
Τούτες τις δύσκολες ώρες που η ελληνική κοινωνία βιώνει μια φυσική καταστροφή, τα όνειρα των παιδιών κρίνονται απαραίτητα για εμάς τους ενηλίκους.

“Αγαπημένε Αύγουστε καλώς ήρθες ! Κάνε ένα στοπ σε όλα όσα ταλαιπωρούν τους μεγάλους για να τους απολαύσουμε εμείς οι μικροί ❣️#?????”
Η Ρούλα Ρέβη πάντα με τις ατμοσφαιρικές της φωτογραφίες καταφέρνει να μας δείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αθωότητα που κρύβεται στα μάτια των παιδιών. Όχι μόνο των δικών της παιδιών… αλλά όλων των παιδιών του κόσμου. Γιατί όλα τα παιδιά μοιάζουν μεταξύ τους. Κάνουν όνειρα, φαντάζονται και θέλουν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Τουλάχιστον έτσι ονειρεύονται κάθε φορά που κοιμούνται ή που παίζουν με τα αδέρφια και τους φίλους τους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά της φωτογράφου στη gallery που ακολουθεί.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: