Το ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμησης Νοέμβρη – Δεκέμβρη 2021

Το ΚΚΕ για την  Οικονομική Εξόρμησης  Νοέμβρη - Δεκέμβρη 2021

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ απευθύνεται «στα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, στους οπαδούς, στους φίλους και όσους συμπορεύονται μαζί μας, και τους καλεί να συμβάλουν μαχητικά στην επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης για τους μήνες Νοέμβρη – Δεκέμβρη 2021».

Όπως υπογραμμίζεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση, «η φετινή οικονομική εξόρμηση αποκτά ξεχωριστή σημασία, γιατί εκδηλώνεται πιο έντονα η συνολικότερη επίθεση στα εργατικά – λαϊκά και συνδικαλιστικά δικαιώματα, δυναμώνουν ο αντικομμουνισμός, ο αυταρχισμός και η καταστολή».

«Η οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ αποτελεί μαχητική και θαρραλέα απάντηση στη συνεχιζόμενη επίθεση που δέχεται το κόμμα, με την επιβολή προστίμων, με την εφαρμογή του αντιδραστικού νόμου για τα οικονομικά των κομμάτων. Παρότι, όπως είναι γνωστό, το Κόμμα μας δέχεται τακτικά όλους τους ελέγχους που πραγματοποιούνται από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, η επίθεση συνεχίζεται. Το ΚΚΕ θα τηρήσει τη στάση αρχών που έχει και δεν πρόκειται να δώσει στις κρατικές αρχές τα ονόματα και τα προσωπικά στοιχεία των μελών, οπαδών, φίλων, άλλων εργαζομένων, που το ενισχύουν οικονομικά». 
 
«Όσο ενισχύεται το ΚΚΕ, τόσο πιο δυνατή γίνεται η φωνή της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων. Με δυνατό ΚΚΕ, δυναμώνει η διεθνιστική αλληλεγγύη στους λαούς που αγωνίζονται, αντιπαλεύουν την καπιταλιστική εκμετάλλευση, τους πολέμους και τον ιμπεριαλισμό. Ενισχύεται η μάχη για τη ζωή, την υγεία και την ευημερία του λαού. Δυναμώνει ο αγώνας για να ηττηθεί η εγκληματική ναζιστική – φασιστική πολιτική και οι οργανώσεις που την προωθούν, γιατί το ΚΚΕ αγωνίζεται ενάντια στο ίδιο το σύστημα που τις γεννά και τις τρέφει» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: