Το μεγάλο step up της ΑΕΚ είναι ότι άλλαξε ο ίδιος ο Μελισσανίδης

Το μεγάλο step up της ΑΕΚ είναι ότι άλλαξε ο ίδιος ο Μελισσανίδης

Δεν ξέρω πόσοι το εμπέδωσαν τότε, από τις (εκατοντάδες) συζητήσεις προέκυπταν ελάχιστοι που είχαν την ελπίδα ότι αυτό θα συνέβαινε, μεταξύ τους και ο υπογράφων. Το «αν χρειαστεί, θα σας αλλάξω όλους» είχε ακουστεί ακόμα πιο ενοχλητικό από το «ξεφτίλες» που είχε τότε αποκαλέσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όσους αγωνίστηκαν στο ντροπιαστικό 1-5 από τον Ολυμπιακό. Πιο ενοχλητικό, διότι βάσει των όσων είχαν προηγηθεί σε αγωνιστικό επίπεδο την προηγούμενη τριετία, ήταν και δύσκολα πιστευτό.

Στην πορεία αυτών των άσχημων ετών, η πιο ισχυρή απορία που είχε γιγαντωθεί στις συζητήσεις των φίλων της Ένωσης, ήταν το πως ένας άνθρωπος όπως ο συγκεκριμένος, με τέτοια επιρροή, δύναμη και αγάπη για την ομάδα, την είχε αφήσει να οδηγηθεί σε αυτό το τέλμα. Δεν το χωρούσε ο νους πριν από κάποια χρόνια, ότι η ΑΕΚ του Μελισσανίδη θα έφτανε σε τέτοιο σημείο κακοποίησης του ποδοσφαίρου και χαμηλώματος του προσωπικού πήχη φιλοδοξιών. Ίσως εν τέλει όμως, αυτή η παράμετρος να ήταν και το σημείο κλειδί της υπόθεσης, η τελευταία στροφή πριν από τη συνταρακτική αλλαγή.

Το τι θα μας δείξει το χορτάρι, είναι μια άλλη συζήτηση. Δεδομένα πάντως, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με τις προαναφερθείσες σεζόν κι αν αυτό δεν συμβεί μονομιάς, θα γίνει εν ευθέτω χρόνω διότι η ποιότητα που προστέθηκε στο ρόστερ είναι αξίας πολύ υψηλότερης εν συγκρίσει με το πρόσφατο παρελθόν. Μεγαλύτερη αξία έχει ωστόσο, το πως ο ισχυρός άνδρας και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, γύρισε το διακόπτη, καταπατώντας ακόμα και δικές του αντιλήψεις ή αν θέλετε και μονομανίες, οι οποίες τον οδηγούσαν σε λάθος αποφάσεις.

Η τελευταία ιστορία με τον Μοχαμαντί μαρτυρά ανατροπή σκέψης

Συμπεραίνοντας από την τελευταία μεταγραφική δράση, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι ο Μελισσανίδης ήταν αυτή τη φορά αποφασισμένος να αμφισβητήσει ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό του για το καλό της ομάδας. Μια γενναία ομολογουμένως δράση από έναν άνθρωπο που δύσκολα αλλάζει άποψη για πρόσωπα και καταστάσεις, ακόμα κι αν η αλήθεια είναι ξεκάθαρη μπροστά του. Εν προκειμένω λοιπόν, ο Εχσάν Χατζισαφί ήταν μια καθαρά δική του επιλογή, ένας παίκτης που του άρεσε από παλιά και -αφού πήρε το ΟΚ του προπονητή- τον ήθελε στην ΑΕΚ, παρά τις αντιρρήσεις για τις αμυντικές επιδόσεις του σε μια θέση που η ομάδα χρειαζόταν θωράκιση.

Παρακολουθώντας από τα VIP του ΟΑΚΑ την αδυναμία του Ιρανού να ανταποκριθεί στο μίνιμουμ της απαίτησης απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ιωνικός, αντιλήφθηκε ότι έπρεπε να αφήσει στην άκρη τη δική του…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: