Το μυθικό συμβόλαιο που ετοιμάζει για Εμπαπέ η Ρεάλ

Το μυθικό συμβόλαιο που ετοιμάζει για Εμπαπέ η Ρεάλ

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί μπορεί να έκανε δύσκολη τη ζωή της Ρεάλ και να αρνήθηκε όλες τις αστρονομικές προτάσεις που κατέθεσαν οι “μερένγκες” για τον Κιλιάν Εμπαπέ, ωστόσο ο ισπανικός σύλλογος δεν είναι διατεθειμένος να καταθέσει τα όπλα του. Αντίθετα, προετοιμάζει δυνατό come back με μυθικό συμβόλαιο για τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Συγκεκριμένα, οι Μαδριλένοι ετοιμάζονται να επιστρέψουν τον Ιανουάριο για να υπογράψουν ένα προσύμφωνο με τον παίκτη και εν συνεχεία να τον αποκτήσουν δωρεάν το επόμενο καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ως γνωστόν, από 1η Ιανουαρίου ο Εμπαπέ είναι ελεύθερος να μιλήσει και να συμφωνήσει (για το καλοκαίρι του 2022) με την ομάδα της αρεσκείας του, χωρίς η Παρί να έχει λόγο πλέον.

Όπως αναφέρει η SPORT, η Ρεάλ είναι αισιόδοξη για τη συμφωνία με τον 22χρονο. Μάλιστα, η πρόταση που ετοιμάζει για τον Εμπαπέ είναι αστρονομική, καθώς σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, θα του προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας έξι ετών (2022-2028) με ετήσιες απολαβές μέχρι και 30 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: