Το νέο επιχειρηματικό βήμα της Ήβης Αδάμου – Δεν έχει καμία σχέση με το τραγούδι (exclusive pics)

Το νέο επιχειρηματικό βήμα της Ήβης Αδάμου - Δεν έχει καμία σχέση με το τραγούδι (exclusive pics)

Η Ήβη Αδάμου μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Αθήνας και Αλεξανδρούπολης μαζί με τον σύζυγό της, Μιχάλη Κουινέλη και φροντίζει να είναι πάντα ενεργή.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει επιλέξει συνειδητά μαζί με τον Μιχάλη των Stavento να ζει και να μεγαλώνει το παιδί της στην Αλεξανδρούπολη και να έρχεται στην Αθήνα μόνο όταν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Μάλιστα, η Ήβη Αδάμου, πλέον έχει γίνει και επιχειρηματίας καθώς άνοιξε δικό της μαγαζί στην Αλεξανδρούπολη και όχι στην πρωτεύουσα. Εκεί όπου δραστηριοποιείται βέβαια και ο σύζυγός της επιχειρηματικά έχοντας δικό του μαγαζί.

Μπορεί η ίδια να μην το διαφημίζει αρκετά στα social media όμως ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr βρέθηκε εκεί και έχουμε εξασφαλίσει φωτογραφίες από το νέο της κατάστημα το οποίο είναι πραγματικά ένας παράδεισος!Πρόκειται για ένα κουκλίστικο μαγαζί καθώς φτάνοντας εκεί νομίζεις ότι ζεις ένα παραμύθι. Τα παιδάκια δε, ξετρελένονται με το όλο σκηνικό και τη διακόσμηση!Μπορείς να απολαύσεις εκεί γλυκά, καραμέλες και όλα τα καλούδια!Δείτε φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: