Το 'όχι' του Γιώργου Βαρδινογιάννη στην εγκατάσταση του Παναθηναϊκού Β' στην Παιανία

Το 'όχι' του Γιώργου Βαρδινογιάννη στην εγκατάσταση του Παναθηναϊκού Β' στην Παιανία

Κατά τον καλοκαιρινό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού Β’ και της καθημερινής λειτουργίας του, οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” είχαν υπολογίσει να χρησιμοποιήσουν το προπονητικό κέντρο της Παιανίας ως “βάση” για τις προπονήσεις της δεύτερης ομάδας τους, δεδομένου ότι έχουν επιστρέψει εκεί (ξανά) τα τελευταία χρόνια και τα τμήματα υποδομής του κλαμπ και θα υπήρχε μεγαλύτερη άνεση χώρου και χρόνου, προκειμένου να μην “τρακάρουν” οι προπονήσεις με το πρόγραμμα της ανδρικής ομάδας.

Επ’ αυτού ακολούθησε μία σχετική επικοινωνία με την πλευρά του Γιώργου Βαρδινογιάννη, ο οποίος άλλωστε είναι ο ιδιοκτήτης του προπονητηρίου της Παιανίας, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για την πρόθεση των πράσινων και να συζητηθεί η προοπτική καταβολής επιπλέον μισθώματος για τον Παναθηναϊκό Β’, πέραν των 18.000 ευρώ το μήνα που πληρώνει η ΠΑΕ για τη χρήση του κέντρου απ’ τα τμήματα υποδομής της.

Η απάντηση που έδωσε, εντούτοις, ο “καπετάνιος” ήταν αρνητική, ακόμη κι όταν τονίστηκε απ’ τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως ήταν διατεθειμένοι να προσφέρουν ένα επιπλέον ποσό για τη χρήση των γηπέδων απ’ τη δεύτερη ομάδα τους.

Όπως επισημάνθηκε μάλιστα, η πλευρά του Γιώργου Βαρδινογιάννη δεν θέλει να έχει καμία σύνδεση άμεση ή έμμεση με την επαγγελματική ομάδα του Παναθηναϊκού. Κι απ’ τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός Β’ απαρτίζεται από παίκτες με επαγγελματικά συμβόλαια ο ίδιος δεν επιθυμεί να συνδεθεί με το επαγγελματικό κομμάτι της ομάδας.

Ανοιχτός για τα τμήματα της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού

Αντίθετα, όπως τονίστηκε είναι πάντα ανοιχτός για τα τμήματα της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού τα οποία επέστρεψαν στην Παιανία από το 2017 και με ένα μικρό “κενό” το καλοκαίρι του 2020 (μέχρι να υπογραφεί η νέα σύμβαση) συνεχίζουν να προπονούνται εκεί.

Κατά μία άλλη πηγή, όπως μεταφέρθηκε σε ανθρώπους που προσέγγισαν την πλευρά Βαρδινογιάννη, ένας από τους λόγους που αρνήθηκε την παρουσία της Β’ ομάδας του “τριφυλλιού” στην Παιανία, ήταν και το γεγονός ότι χρησιμοποιείται ως προπονητικό κέντρο κι από την ανδρική ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης και δεν υπάρχει περιθώριο να καταπονούνται καθημερινά τα γήπεδα με επιπλέον προπονήσεις.

Η ουσία είναι πως πρέπει να βρεθεί λύσεις για τις προπονήσεις της Β’ ομάδας του Παναθηναϊκού, η οποία για την ώρα προπονείται στο “Γ. Καλαφάτης” και χρησιμοποιεί τα δύο απ’ τα τρία γήπεδα, με αποτέλεσμα να υπάρχει έξτρα επιβάρυνση του χλοοτάπητα.

Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” αναζητούν γήπεδα σε σχετικά κοντινές περιοχές (όπως επί παραδείγματι αυτό…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: