Το προηγούμενο βράδυ είδε όνειρο και την επόμενη κέρδισε 1 εκατ. δολάρια

Το προηγούμενο βράδυ είδε όνειρο και την επόμενη κέρδισε 1 εκατ. δολάρια

Σε πολλούς έχει συμβεί, ελάχιστοι όμως τα έχουν καταφέρει. Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν δει σε όνειρο κάποιους αριθμούς ή γενικά σημάδι και έχουν ανατρέξει να ποντάρουν πάνω σ’ αυτό το όνειρο. Ένας 32χρονος όμως στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ έσπασε κάθε κοντέρ. Ο τυχερός, που κράτησε την ανωνυμία του, παραδοσιακά παίζει σε λαχνούς και όλα αυτά τα χρόνια έλεγε στη γυναίκα του ότι “κάποια στιγμή θα κερδίσω ένα μεγάλο ποσό, αλλά ποτέ δεν με πίστευε”. Το προηγούμενο βράδυ ονειρεύτηκε μια τέτοια επιτυχία, αλλά ουδείς δεν περίμενε τη συνέχεια.

Την επόμενη μέρα μαζί με τις αγορές του στο σούπερ μάρκετ, πήρε και κάποιους λαχνούς, μόλις μπήκε στο αμάξι ξεκίνησε να τα χαράζει. “Είδα ότι ταίριαζε ο αριθμός 4 και πίστευα ότι πιθανότατα κέρδισα 100 δολάρια. Όταν αποκάλυψα το σύμβολο “$1MIL” πίστευα ότι ακόμα ονειρευόμουν. Πήρα τη γυναίκα μου να της πω αμέσως τα καλά νέα” υποστήριξε ο νικητής.

Ο υπερτυχερός προτίμησε πάντως να πάρει εφάπαξ το ποσό των 634 χιλιάδων δολαρίων άμεσα, παρότι θα μπορούσε σε βάθος ενός έτους να λάβει το μεγάλο έπαθλο τους ενός εκατομμυρίου.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: