Το σπίτι μας, ο «κόσμος» μας: Η φροντίδα του, η συντήρηση και η ασφάλισή του

Το σπίτι μας, ο «κόσμος» μας: Η φροντίδα του, η συντήρηση και η ασφάλισή του

Εδώ και έναν χρόνο όμως, το σπίτι μας είναι πραγματικά το κέντρο της ζωής μας: Εκεί ζούμε με την οικογένειά μας, εκεί διασκεδάζουμε, εκεί εργαζόμαστε. Όσο αδιανόητο και αν μας φαινόταν κάτι τέτοιο, τώρα περνούν ακόμα και ολόκληρες ημέρες που δεν περνάμε την εξώπορτα για κανέναν λόγο. Έτσι λοιπόν, η διαδικτυακή εκδήλωση «Κάθε στιγμή περισσότερα, για το δικό μας σπίτι!», που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Anytime και μεταδόθηκε από το κανάλι του Newsbomb.gr στο YouTube, ήρθε ως απάντηση στις αγωνίες και τα ερωτήματά μας.
Καταξιωμένοι ειδικοί, όπως ο Μετεωρολόγος και Διευθυντής Ερευνών του Αστεροσκοπείου Αθηνών Κώστας Λαγουβάρδος, ο Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλης Βαθρακογιάννης, η Interior Designer Σίσσυ Φειδά, o Cezary Szandecki – Co-founder & CMO του ιστότοπου Douleutaras.gr και ο Σωτήρης Σουσάνης, Product Range Manager της εταιρείας KΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ανέπτυξαν δεδομένα, θέσεις, ιδέες και απόψεις γύρω από όλα όσα μας απασχολούν. Τη συζήτηση συντόνισαν οι δημοσιογράφοι του Newsbomb.gr Σοφία Μαυραντζά και Νίκος Συρίγος, ενώ ο Σπύρος Οικονόμου, Business & Ecosystem Development Chapter Leader της INTERAMERICAN παρουσίασε τα δεδομένα στην ασφάλιση του σπιτιού.

Δείτε εδώ ολόκληρη την εκδήλωση Κάθε στιγμή περισσότερα, για το δικό μας σπίτι!

Μετατρέποντας το «καταφύγιό» μας σε έναν ευχάριστο χώρο
Για όλα εκείνα που πρέπει να προσέξουμε, ώστε το σπίτι μας να παραμείνει το καταφύγιό μας παρά τις σφοδρές αλλαγές που βιώνουμε, μίλησε η Interior Designer Σίσσυ Φειδά. «Ξεκινώντας από την ψυχολογία μας, είναι πολύ βασικό και σημαντικό να φτιάχνουμε τον χώρο μας σε αυτό που μας αρέσει, να εκφράζουμε την αισθητική μας. Τα φωτεινά χρώματα είναι πολύ σημαντικά για την ευεξία μας, ώστε να είναι απαλά στο βλέμμα μας, να μην έχουμε πολλές εντάσεις, να μην κουράζεται η όρασή μας και κατ’ επέκταση η ψυχή μας», τόνισε προσθέτοντας πως εφόσον εργαζόμαστε από το σπίτι, «το πιο σωστό είναι ναι μεν να ορίζεται ο χώρος που εργάζομαι, αλλά να μην είναι έντονα σκληρός. Καλό θα είναι αυτό το σημείο να έχει μία ευχάριστη νότα, ένα βάζο με λουλούδια, ένα διακοσμητικό αντικείμενο, ώστε όταν τελειώνουμε την εργασία μας να μην αισθανόμαστε ότι παίρνουμε τη δουλειά στο σπίτι». Η ίδια τόνισε επίσης τη σημασία του σωστού φωτισμού, αλλά και της μουσικής, που βοηθάει στη χαλάρωση και στη δημιουργικότητα.

«Μαγικό κλειδί» η έγκαιρη συντήρηση
Ο Cezary Szandecki – Co-founder & CMO του ιστότοπου Douleutaras.gr μίλησε στη συνέχεια για τη σπουδαιότητα της έγκαιρης συντήρησης του σπιτιού μας, που, όπως γνωρίζουμε πολύ καλά, απαιτεί συνεχώς τη φροντίδα μας. «Αυτό που είδαμε…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: