Τουρισμός: Πώς μπορώ να ταξιδέψω (Τα μέτρα σε 10 χώρες για τους επισκέπτες εξωτερικού)

Τουρισμός: Πώς μπορώ να ταξιδέψω (Τα μέτρα σε 10 χώρες για τους επισκέπτες εξωτερικού)

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Σταδιακά και προσεκτικά μέτρα για να υποδεχθούν εκ νέου τους τουρίστες, εν όψει και της θερινής περιόδου, ετοιμάζονται να υιοθετήσουν ολοένα περισσότερες χώρες, τόσο στην Ευρωπαϊκή Ενωση όσο και σε άλλες περιοχές του πλανήτη, αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα εργαλεία, όπως τα συχνά αρνητικά διαγνωστικά τεστ και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Από την Ελλάδα, τη Μάλτα, την Κροατία μέχρι και το Ισραήλ, οι χώρες προσπαθούν να εφαρμόσουν στρατηγικές που θα επιτρέψουν και πάλι τις ασφαλείς μετακινήσεις, την ώρα όμως που εξακολουθούν να ισχύουν καθολικές εξαιρέσεις σε πολίτες χωρών που βρίσκονται στην «κόκκινη ζώνη» ή σε αυτές στις οποίες εμφανίζονται σοβαρές μεταλλαγές του ιού.

Γερμανία

Η Γερμανία έχει θεσπίσει ένα σύστημα ταξινόμησης που χωρίζει τις χώρες και τις γεωγραφικές περιοχές σε τρεις κατηγορίες: τις περιοχές κινδύνου, τις περιοχές εμφάνισης υψηλού αριθμού κρουσμάτων και τις περιοχές όπου εμφανίζονται μεταλλαγές του ιού. Για τις δύο τελευταίες κατηγορίες απαιτούνται αυστηρότεροι κανόνες κατά την επιστροφή ενός πολίτη στη χώρα. Οποιος μεταβαίνει στη Γερμανία από τρίτη χώρα (κράτος που δεν είναι μέλος της Ε.Ε. ή του χώρου Σένγκεν) ή έχει διαμείνει για περισσότερο από 10 ημέρες σε χώρα υψηλού κινδύνου ή εμφάνισης μεταλλαγών του ιού, απαιτείται να μεταβεί άμεσα στην οικία του ή σε άλλο κατάλληλο κατάλυμα και να παραμείνει σε αυτοπεριορισμό για διάστημα 10 ημερών. Οι παραβάτες ενδέχεται να τιμωρηθούν με πρόστιμο έως 25.000 ευρώ. Από τις 30 Μαρτίου 2021 όλοι οι πολίτες που ταξιδεύουν στη Γερμανία αεροπορικώς πρέπει να επιδείξουν αρνητικό διαγνωστικό τεστ πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους. Αυτό ισχύει ανεξάρτητα από το εάν ο τόπος αναχώρησης έχει καταχωρηθεί ως περιοχή κινδύνου. Για παράδειγμα, εάν ένας πολίτης ταξιδέψει από το Ηνωμένο Βασίλειο προς τη Γερμανία θα πρέπει να παρουσιάσει στην αεροπορική εταιρεία αρνητικό μοριακό τεστ προτού επιβιβαστεί στην πτήση του, ενώ το ίδιο ισχύει για ταξίδια με τρένο, λεωφορείο ή πλοίο. Οι κανόνες απομόνωσης (καραντίνα) στη Γερμανία δεν είναι αρμοδιότητα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης αλλά των 16 ομόσπονδων κρατιδίων και γι’ αυτό οι ταξιδιώτες θα πρέπει να απευθύνονται στις τοπικές αρχές της χώρας.

Γαλλία

Στη σταδιακή κατάργηση των ταξιδιωτικών περιορισμών από τον ερχόμενο Μάιο προσανατολίζεται η Γαλλία, επιβάλλοντας ωστόσο αυστηρότερα μέτρα για πολίτες που προέρχονται από την Ινδία, τη Βραζιλία, την Αργεντινή και τη Χιλή. Από χώρες δηλαδή όπου καταγράφονται είτε νέες…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: protothema.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: