Τουρκία : Σταματά άμεσα τις επιχειρήσεις κατά Κούρδων στο Ιράκ | Ειδήσεις – νέα – Το Βήμα Online

Τουρκία : Σταματά άμεσα τις επιχειρήσεις κατά Κούρδων στο Ιράκ | Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση στρατιωτικής επιχείρησης στην περιοχή Γκάρα του βόρειου Ιράκ. Η επιχείρηση τερματίστηκε μετά τo θάνατο 13 Τούρκων στρατιωτών, αστυνομικών και αξιωματικών των μυστικών υπηρεσιών στην περιοχή.

Ωστόσο, τόσο ο Ακάρ όσο και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου επιχείρησαν να εμφανίσουν την απόφαση ως επιβεβλημένη λόγω της “επιτυχούς ολοκλήρωσης” των στόχων.

Μήδεια : Ποιες περιοχές της Αττικής θα… «ντυθούν» στα λευκά

«Περισσότεροι από 50 στόχοι καταστράφηκαν σε εναέρια επιχείρηση”, δήλωσε ο Ακάρ στους δημοσιογράφους. “Οι έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε μια σπηλιά που θέσαμε υπό έλεγχο μετά από σφοδρές συγκρούσεις αποκάλυψαν τα πτώματα 13 πολιτών μας που είχαν απαχθεί».

Μάλιστα, ο Ακάρ μίλησε για «άοπλους πολίτες». «Οι πρώτες επιθεωρήσεις αποκάλυψαν ότι ένας από τους αθώους και άοπλους πολίτες μας πυροβολήθηκε στον ώμο του, ενώ οι άλλοι 12 μαρτύρησαν με πυροβολισμούς στο κεφάλι τους», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Αμυνας.

Σύμφωνα με τον Ακάρ, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης οι τουρκικές δυνάμεις σκότωσαν 48 μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK).

Στην ίδια συνέντευξη Τύπου, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Γιασάρ Γκιούλερ δήλωσε ότι η τελευταία επιχείρηση στις εκστρατείες Claw Tiger και Claw Eagle που ξεκίνησε η Τουρκία το περασμένο καλοκαίρι άρχισε στις 10 Φεβρουαρίου με 41 αεροσκάφη, με βάση «πολύ καλά στοιχεία» σχετικά με το πού κρατούσε το PKK απαχθέντες Τούρκους στρατιωτικούς.

«Ήταν μέλη του στρατιωτικού μας προσωπικού που είχαν απαχθεί πριν από το 2015», δήλωσε ο Γκιουλερ, αναφερόμενος στην ειρηνευτική διαδικασία 2,5 ετών της Τουρκίας με το ΡΚΚ που ξεκίνησε το 2013 για την επίλυση του Κουρδικού, αλλά ναυάγησε το 2015, οδηγώντας σε νέα καταστολή των ενόπλων ομάδων των Κούρδων αλλά και πολιτών και πολιτικών με κουρδική καταγωγή.

Για επιδρομή τους κάνουν λόγο οι Κούρδοι

Την Παρασκευή, το πρακτορείο Mezopotamya ανέφερε δήλωση των Λαϊκών Αμυντικών Δυνάμεων (HPG), της ένοπλης πτέρυγας στο PKK, που ανέφερε ότι «Ένα στρατόπεδο όπου κρατούνταν κρατούμενοι πολέμου χτυπήθηκε σε εναέρια βομβαρδισμό».

Υπήρχαν δύο διοικητές της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών της Τουρκίας MİT, και εννέα αστυνομικοί και στρατιώτες μεταξύ των συλλήφθηκαν Τούρκων πολιτών, ανέφερε ο Μεζοποτάμια.

Ο Mezopotamya ανέφερε…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: tovima.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: