Τρ. Πειραιώς: Οι μέτοχοι θα πάρουν στην ΑΜΚ ό,τι τους αναλογεί – Η ομιλία Μεγάλου στη ΓΣ

Τρ. Πειραιώς: Οι μέτοχοι θα πάρουν  στην ΑΜΚ ό,τι τους αναλογεί - Η ομιλία Μεγάλου στη ΓΣ

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Μιλήστε φθηνά & ποιοτικά σε Κινητά & Σταθερά Ελλάδας | voipphone.com.gr |

Δικαίωμα προτίμησης  των υφιστάμενων μετόχων δεν θα ισχύσει στην ΑΜΚ της Τρ. Πειραιώς, αλλά οι  εγχώριοι μέτοχοι θα πάρουν ό,τι θα τους αναλογούσε εάν ίσχυε το δικαίωμα. Θα έχουν λοιπόν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν χρήματα στην ΑΜΚ, ώστε να επωφεληθούν από την αναμενόμενη καλή πορεία της τράπεζας και να μειώσουν ή να εξαλείψουν τη ζημία που θα έχουν υποστεί.

Επιβεβαιώνοντας σχετικές ανακοινώσεις, διαρροές και δημοσιεύματα, ο CEO της Τρ. Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου διαβεβαίωσε προ ολίγου τη Γενική Συνέλευση των μετόχων ότι η ΑΜΚ θα γίνει με σύστημα προνομιακής μεταχείρισης των υφιστάμενων (εγχώριων) μετόχων –  εξαιρουμένου προφανώς του ΤΧΣ.

Θα γίνουν δύο ξεχωριστές εγγραφές:

  1. μία στο εξωτερικό με book building που θα έχει χαρακτήρα ιδιωτικής τοποθέτησης
  2. άλλη μία στην Ελλάδα, που θα αποτελεί δημόσια προσφορά μετοχών. Σ’ αυτήν οι υφιστάμενοι μέτοχοι θα πάρουν κατά προτεραιότητα όσες μετοχές τους αναλογούν – και μπορούν να εγγραφούν και για περισσότερες

Ο κ. Μεγάλου παρουσίασε διεξοδικά το σχέδιο κεφαλαιακής ενδυμνάμωσης, μετασχηματισμού και βελτίωσης της αποδοτικότητας της Τρ. Πειραιώς. Τα βασικά σημεία της ομιλίας του:

 Θετικές επιδόσεις, βελτίωση μεγεθών

“Το 2020 ανταπεξήλθαμε σε αντίξοες συνθήκες, επιτυγχάνοντας σημαντικούς στόχους που έθεσαν τις βάσεις για το στρατηγικό σχεδιασμό της επόμενης ημέρας για την Τράπεζα Πειραιώς.
 Η σταθερή μας πρόοδος κατά τη διάρκεια του 2020, η οποία συνεχίζεται και τους πρώτους μήνες του 2021, αντικατοπτρίζεται στα θεμελιώδη μεγέθη και στην ανθεκτικότητα των βασικών μας οργανικών εσόδων.
 Αυτή ακριβώς η πρόοδος αναδεικνύει τις προοπτικές που διανοίγονται για την Τράπεζα Πειραιώς και την πορεία που μπορεί να διαγράψει μόλις ανακάμψει το μακροοικονομικό περιβάλλον.
 Σήμερα καλούμαστε να πραγματοποιήσουμε ένα πρόσθετο σημαντικό βήμα προς τα εμπρός αναφορικά με το πλάνο εξυγίανσης του ισολογισμού μας, το οποίο υλοποιούμε με συνέπεια τα τελευταία χρόνια, ένα βήμα που θα επιτρέψει να επικεντρωθούμε στις βασικές μας δραστηριότητες που δεν είναι άλλες από τη βιώσιμη χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας.
Ο παραπάνω στόχος ενσωματώνεται στο νέο στρατηγικό σχέδιο Sunrise που ανακοινώσαμε στο επενδυτικό κοινό στις 16 Μαρτίου 2021.

Σχέδιο Sunrise με τρεις πυλώνες

Το σχέδιο αυτό αποτελείται από 3 στρατηγικούς πυλώνες που, όταν ολοκληρωθούν, θα εξυγιάνουν οριστικά τον ισολογισμό της Τράπεζας και θα αναδείξουν μια ελκυστική οικονομική προοπτική, βασισμένη στην διατηρήσιμη κερδοφόρο…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: