Τσιλιγκίρης: «Δεν σέβονται παίκτες και παράγοντες που βάζουν χρήματα»

Τσιλιγκίρης: «Δεν σέβονται παίκτες και παράγοντες που βάζουν χρήματα»

Ο Ηλία Τσιλιγκίρης μίλησε για το Αιγάλεω και την κατάσταση που επικρατεί λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού.

 

Η συνέντευξη του Τσιλιγκίρη στο site της ΠΑΕ Αιγάλεω:

Η πολύτιμη προσφορά του την περσινή χρονιά έκανε τη διοίκηση του Αιγάλεω να τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση που κατάφερε να τον εντάξει και να τον διατηρήσει και φέτος στο δυναμικο της ομάδας.

Άλλωστε όταν μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή του βελινεκούς του Ηλία Τσιλιγκιρη τα λόγια… περισσεύουν.

Με εξαιρετική παρουσία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια, ο ”Τσίλι” δεν θα μπορούσε παρά να έχει ηγετικό ρόλο και πέρυσι όπου φόρεσε τη φανέλα του ιστορικού Σίτι. Μάλιστα, με την προσωπικότητα του φρόντισε να ικανοποιήσει άπαντες στο σύλλογο, οντας πλέον ο αρχηγός του ιστορικού συλλόγου.

Φέτος, εφόσον ξεκινήσει αυτό το… ταλαιπωρημένο πρωτάθλημα της Football League, ο ικανότατος άσος θα έχει και πάλι ηγετικό ρόλο αφού πιστεύουν πολλοί στις ικανότητες του και στην πολύτιμη εμπειρία του.

Η ιστοσελίδα μας είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τον Ηλία Τσιλιγκίρη ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις του γύρω από το ποδόσφαιρο, τα προβλήματα που ταλανίζουν την Football League και πολλά άλλα ενδιαφέροντα ζητήματα.

Αναλυτικά

-Ηλία πάνε αρκετοί μήνες που έχετε να δώσετε κάποιο επίσημο παιχνίδι. Τα συναισθήματα σας…

”Ισχύει. Έχει περάσει πολύς καιρός από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι κάτι που είναι πολύ άσχημο για την ψυχολογία μας. Δεν γνωρίζουμε ποτε θα ξεκινήσουμε και κάθε μέρα που περνάει μένουμε ακόμα πιο πίσω από φυσική κατάσταση όσο και αν προπονούμαστε ατομικά”.

-Ποια λύση θεωρείς ότι είναι ιδανική για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα;

”Θεωρώ μεγάλο λάθος της κυβέρνησης και όλων των αρμοδίων γύρω από το ποδόσφαιρο αυτό που συμβαίνει. Αν δεν κάνω λάθος είμαστε η μοναδική χώρα που δεν έχουν ξεκινήσει τα επαγγελματικά πρωταθλήματα πλην της superleague 1 και αυτό κατα την γνώμη μου δείχνει ότι δεν σέβονται τους αθλητές και τους ανθρωπους που βάζουν κάποια χρήματα. Από την στιγμή που είναι διατεθειμένες όλες οι ομάδες να τηρήσουν τα υγειονομικά πρωτοκολλα με τα απαραίτητα τεστ θα έπρεπε να μην υπάρχει διαχωρισμός λοιπόν στις κατηγορίες”.

-Πως αισθάνεσαι που θα βρίσκεσαι και φέτος στην ομάδα του Αιγάλεω;

”Είμαι πολύ χαρούμενος που και φέτος ειμαι μέλος αυτής της ομάδας. Δεν θα μπορούσα να μην δεχτώ την πρόταση ανανέωσης που μου έγινε παρότι είχα κ αλλες προτασεις. Το Αιγάλεω είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και αυτή την στιγμή έχει και την τύχη να έχει…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: onsports.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: