Τσίπρας στο Νewsbomb.gr: Η μεγάλη ευκαιρία του Ταμείου Ανάκαμψης θα πάει στους γνωστούς – άγνωστους

Τσίπρας στο Νewsbomb.gr: Η μεγάλη ευκαιρία του Ταμείου Ανάκαμψης θα πάει στους γνωστούς - άγνωστους

Δεν βλέπει εκλογές άμεσα – τις οποίες, άλλωστε, χαρακτηρίζει «ύβρι» εν μέσω πανδημίας, βλέπει σχέδιο της κυβέρνησης να «εξοφλήσει γραμμάτια» μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης σε επιχειρηματικούς ομίλους που, όπως λέει, την στήριξαν προεκλογικά και θεωρεί ότι το μεγάλο κοινωνικό και πολιτικό διακύβευμα είναι η δίκαιη κατανομή του μερίσματος της ανάκαμψης.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μιλά στο Newsbomb.gr και την Όλγα Τρέμη και την πρεμιέρα της εκπομπής της «Meeting Point» ανοιχτά για τα μεγάλα πολιτικά διλήμματα, τις προκλήσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για τον ίδιο, για την προοδευτική διακυβέρνηση αλλά και για τα πρόσωπα.

Θέτει ως στόχο να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα στις εκλογές και επανακαταθέτει το προσκλητήριο της προοδευτικής διακυβέρνησης.

Λέει ότι άκουσε «με ενδιαφέρον» την Φώφη Γεννηματά να υποστηρίζει και εκείνη την προοδευτική διακυβέρνηση. Για τον Ανδρέα Λοβέρδο λέει πως έχει σχέδιο να μετατρέψει το ΚΙΝΑΛ σε «δορυφόρο» της ΝΔ. Και λέει επίσης ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι εκείνος που εκφράζει θέσεις και προτάσεις πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ από κάθε άλλο στέλεχος του ΚΙΝΑΛ.

Το δημοσκοπικό, ευρύ προβάδισμα της ΝΔ το παρακολουθεί, αλλά δηλώνει πως «μου αρέσει να μελετώ τις δημοσκοπήσεις, περισσότερο όμως μου αρέσει να τις διαψεύδω».

Για τη μεσαία τάξη λέει πως η γνωστή δήλωση Τσακαλώτου περί «συνειδητής» υπερφορολόγησης παρερμηνεύθηκε.

Για τον Νίκο Παππά λέει πως η Προανακριτική ήταν «φιάσκο» και πως ο πρώην υπουργός κατηγορήθηκε ότι πήγε να φτιάξει «ΣΥΡΙΖΑ Channel» από εκείνους που έστησαν το «Σύστημα Channel».

Λέει όμως και ότι δεν θεωρεί επιτυχημένη την διαχείριση των media επί ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «κανείς δεν έχει εισιτήριο διαρκείας σε θέσεις και σε ρόλους, ούτε και εγώ».

Δείτε στο Newsbomb.gr ολόκληρη τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην Όλγα Τρέμη

Εαν θελετε να τα μαθαίνετε όλα για την Υγεία κάνετε like ΕΔΩ ►

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: onmed.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: