Τσιτσιπάς: Η έκπληξη του Φέντερερ στον Στέφανο

Τσιτσιπάς: Η έκπληξη του Φέντερερ στον Στέφανο

Μια έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Laver Cup καθώς ο εκ των ιδρυτών της διοργάνωσης, Ρότζερ Φέντερερ, βρέθηκε στη Βοστώνη και στις εγκαταστάσεις του TD Garden για να παρακολουθήσει από την πρώτη ημέρα το σπουδαίο τουρνουά.

Ο 40χρονος Ελβετός, μίλησε στην κάμερα της διοργάνωσης που τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο, αποκαλύπτοντας ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν από τους αθλητές που τον αναζήτησαν περισσότερο και μάλιστα του έστειλε μήνυμα ότι του λείπει, με τον μαέστρο να κάνει έκπληξη στον Έλληνα πρωταθλητή.

“Πήρα ένα μήνυμα από τον Στέφανο που με ρώταγε που είμαι, ότι του λείπω και ότι με χρειάζεται στην ομάδα. Δεν του είπα ότι θα έρθω, θα του κάνω έκπληξη. Δεν ξέρω ποιος ξέρει από την υπόλοιπη ομάδα ότι θα έρθω. Ίσως ο Μποργκ γνωρίζει αλλά δεν είναι και σούπερ έκπληξη. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ” είπε ο κορυφαίος τενίστας με το που έφτασε στη Βοστώνη.

Ο Φέντερερ κατευθύνθηκε απευθείας στις εγκαταστάσεις του TD Garden και είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους αθλητές που παίρνουν μέρος ενώ είχε μια θερμή αγκαλιά με τον Τσιτσιπά, ρωτώντας τον αν είναι έτοιμος να ριχτεί στη μάχη. Ο 23χρονος Έλληνας, έστω και με καθυστέρηση, κούνησε θετικά το κεφάλι του.

Πηγή: Tennis24

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: