Β. Κοντοζαμάνης: Εθνικά απαραίτητοι και δημοκρατικοί οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί

Β. Κοντοζαμάνης: Εθνικά απαραίτητοι και δημοκρατικοί οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

«Η ρύθμιση που φέρνουμε για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς είναι εθνικά απαραίτητη και δημοκρατική, γιατί υπηρετεί την δημόσια υγεία, χωρίς όμως να επεμβαίνουν στην ζώνη των ατομικών δικαιωμάτων» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Οι διατάξεις της, είναι κοινωνικά ευαίσθητες, μελετημένες και μετριοπαθείς. «Ούτε απαγορεύουν, αλλά ούτε επιβάλλουν κάτι στους πολλούς – αλλά παροτρύνουν τους λίγους να μην βλάπτουν την συντριπτική πλειονότητα». Δεν πρόκειται είπε για «γενικό και καθολικό υποχρεωτικά εμβολιασμό όλων των εργαζομένων, αλλά αφορά σε εκείνες τις κατηγορίες εργαζομένων που έχουν άμεση σύνδεση με τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας». Με άλλα λόγια, είπε ο κ. Κοντοζαμάνης, πρόκειται «για μία νομοθετική πρωτοβουλία ισορροπημένη και δίκαιη που σταθμίζει το κοινό καλό με την ατομική επιλογή, χωρίς να ξεχνά και την δημοκρατική αρχή, ότι η ελευθερία συνυπάρχει με την υπευθυνότητα».

Η Πολιτεία, ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας «έχει την υποχρέωση να προστατεύσει όλα τα μέλη της, κυρίως τα πιο αδύναμα. Απέναντι, λοιπόν, σε καθαρές αλήθειες, απαιτούνται καθαρές συμπεριφορές. Οι σαφείς αποφάσεις μπορούν να αμφισβητηθούν μόνο με σαφείς αντιπροτάσεις, Η κατάσταση δεν επιτρέπει, ούτε επαμφοτερίζουσες στάσεις, ούτε μισόλογα, ούτε αστερίσκους, ούτε ‘ναι μεν αλλά’».

Υπάρχουν ανέφερε, δύο μέτωπα σε αυτόν τον αγώνα: το ένα είναι η πλευρά της επιστήμης και της δημόσιας υγείας και η πλευρά της φημολογίας και της συνομωσιολογίας – όμως τα περιθώρια στενεύουν, η οικονομία πρέπει να λειτουργήσει και η κοινωνία θέλει να απελευθερωθεί. Η μετάλλαξη Δέλτα πρέπει να αντιμετωπισθεί. Γι’ αυτό, παράλληλα με την πειθώ χρειάζονται και μέτρα, γιατί εάν αυτά λείψουν, θα έχει κάθε λόγο η Πολιτεία να κατηγορηθεί για αδράνεια από τα εκατομμύρια των πολιτών που εμβολιάστηκαν και δικαιούνται να ζητούν τη ζωή τους πίσω».

Απευθυνόμενος στις «ανεύθυνες φωνές» τις κάλεσε «να κάνουν το εμβόλιο της αλήθειας – και απέναντι στην μετάλλαξη Δέλτα εκείνοι να μεταλλαχθούν στο να γίνουν καλύτεροι», γιατί αυτό πράγματι «θα είναι ένα καλό νέο για την υγεία της δημόσιας ζωής».

«Όσοι ακόμα και σήμερα αφήνουν έστω και μια χαραμάδα αμφισβήτησης των εμβολίων, ψαρεύουν σε θολά και επικίνδυνα νερά. Πολύ περισσότερο όταν επιτρέπουν σε συνεργάτες τους να διαλαλούν ότι είναι ανεμβολίαστοι, ή για μη εγκεκριμένες δήθεν θεραπείες» παρατήρησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Η άμυνα απέναντι του ιού θα πρέπει να είναι έτοιμη ανά πάσα…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: onmed.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: