Βάλε σκιά στις βλεφαρίδες σου (ναι!) κι άλλα φανταστικά tricks για τέλειες βλεφαρίδες! – Shape.gr

Βάλε σκιά στις βλεφαρίδες σου (ναι!) κι άλλα φανταστικά tricks για τέλειες βλεφαρίδες! - Shape.gr

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Ξέρεις πόσο σπουδαίο ρόλο διαδραματίζει ένα βλέμμα που μαγνητίζει. Και πώς θα το πετύχεις; Αυτά είναι τα tricks που χρειάζεσαι για τέλειες βλεφαρίδες.

1. Βάλε σκιά ματιών για απόλυτη πυκνότητα
Ίσως χρησιμοποιείς ήδη ένα κόλπο: βάζεις ταλκ στις βλεφαρίδες σου ανάμεσα στις στρώσεις μάσκαρα για περισσότερο όγκο. Το θέμα είναι πως η λευκή σκόνη κάτω από τη μαύρη μάσκαρα φαίνεται ακόμη και στις πιο σκούρες φόρμουλες, οπότε το αποτέλεσμα μπορεί να μοιάζει σαν να βούτηξες πρώτα τις βλεφαρίδες σου σε άχνη ζάχαρη! Προτίμησε λοιπόν να απλώσεις μια σκούρα σκιά ματιών στην ίδια απόχρωση με τη μάσκαρα ανάμεσα τις στρώσεις. Θα αποκτήσεις όγκο χωρίς τα παράξενα λευκά ίχνη.
2. Ανάμιξε τα χρώματα
Ανεξάρτητα από τα χρώματά σου, οι βλεφαρίδες σου δεν έχουν ένα και μόνο χρώμα από τις ρίζες μέχρι τις άκρες – σχεδόν πάντα, όσο πλησιάζει προς τις άκρες το χρώμα τους ανοίγει. Οπότε, αν θέλεις φυσικές πλούσιες βλεφαρίδες, μην επιλέξεις μερικές βαριές στρώσεις μαύρης μάσκαρα. Αντίθετα, δοκίμασε να περάσεις δύο διαφορετικά χρώματα. Ξεκίνα με μια στρώση μαύρο χρώμα που θα εφαρμόσεις μόνο στη βάση των βλεφαρίδων σου – χρησιμοποίησε μια μάσκαρα με αραιό βουρτσάκι και πέρασέ το με μια κίνηση ζιγκ ζαγκ όσο πιο κοντά στη ρίζα μπορείς – και στη συνέχεια πέρνα από πάνω μια στρώση καφέ μάσκαρα, απλώνοντάς την μέχρι τις άκρες. Αυτό δημιουργεί μια χρωματική διαβάθμιση που κάνουν τις βλεφαρίδες σου να δείχνουν φυσικές αλλά πιο έντονες!

Bonus tip για τέλειες βλεφαρίδες: Αν νιώθεις τολμηρή, χρησιμοποίησε μια φωτεινή μπλε ή πράσινη μάσκαρα πάνω από τη μαύρη που θα δώσει στις βλεφαρίδες υπέροχο αλλά διακριτικό χρώμα.
Διάβασε επίσης: Αυτό είναι το μυστικό για τέλειες βλεφαρίδες
3. Ζέστανε μόνο την άκρη από το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες
Αντί να ζεστάνεις όλο το ψαλίδι με το πιστολάκι σου, βύθισε μόνο την άκρη του σε ένα ποτήρι ζεστό νερό για περίπου πέντε δευτερόλεπτα, στέγνωσέ το και μετά καμπύλωσε τις βλεφαρίδες σου. Το νερό βοηθά το μέταλλο να θερμανθεί πιο ομοιόμορφα και δεν θα καις τα δάχτυλά σου με το πιστολάκι.

4. Βάλε primer στις βλεφαρίδες σου πριν χρησιμοποιήσεις το ψαλίδι
Απαράβατος κανόνας ομορφιάς: Mην καμπυλώνεις ποτέ τις βλεφαρίδες σου, αφού έχεις εφαρμόσει μάσκαρα – εκτός κι αν θέλεις να σπάσουν όλες οι τριχούλες! Βάλε όμως ένα primer βλεφαρίδων που τις προστατεύει. Το primer δεν τις κάνει τόσο εύθραυστες όσο θα τις έκανε η μάσκαρα και δεν θα κολλήσουν επάνω στο ψαλίδι – τους δίνει όμως λίγο πιο έντονο κράτημα που εξασφαλίζει πως οι βλεφαρίδες…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: shape.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: