Βασιλειάδου: Αυτός ήταν ο λόγος που είχε ουλή στο πρόσωπο και απέφευγε τα κοντινά πλάνα

Βασιλειάδου: Αυτός ήταν ο λόγος που είχε ουλή στο πρόσωπο και απέφευγε τα κοντινά πλάνα

Γεωργία Βασιλειάδου: Η αξέχαστη ηθοποιός δεν είχε την καλύτερη σχέση με την κάμερα και ο λόγος δεν ήταν άλλος από το σημάδι στο πρόσωπό της το οποίο και προσπαθούσε να κρύψει.
Ο Μάκης Δελαπόρτας μέσα από το προσωπικό του αρχείο, αλλά και τις μνήμες του, θα περάσει συχνά σε αποκαλύψεις για μεγάλα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου.
Αυτή τη φορά, ο ίδιος αναφέρθηκε στην Γεωργία Βασιλειάδου και το ατύχημα το οποίο έφερε και έναν σοβαρό τραυματισμό στο πρόσωπό της.

«Η Γεωργία Βασιλειάδου ήταν καλλονή, πολύ όμορφη και λεπτή κοπέλα. Όμως τα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα στην κατοχή κι η Γεωργία Βασιλειάδου είχε ένα ατύχημα. Χτύπησε το πρόσωπό της και το άφησε κι αυτό μετά κακοφόρμισε και πήγε σε γιατρό. Ο γιατρός της έκοψε το μισό πρόσωπο», είπε καλεσμένος στην εκπομπή Roomies.Και στη συνέχεια πέρασε σε μια αποκάλυψη για τα πλάνα της στις ταινίες…«Για αυτό βλέπετε στις ταινίες ότι από την μία μεριά η Βασιλειάδου έχει μια ουλή τεράστια. Από εκεί ξεκίνησε όλη αυτή η κακομορφία αλλά τελικά έκανε αυτήν την καριέρα.», εξήγησε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: