Βελόπουλος: Δημοσιοποιήθηκαν ονόματα αστυνομικών σε ιστοσελίδα

Βελόπουλος: Δημοσιοποιήθηκαν ονόματα αστυνομικών σε ιστοσελίδα

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Ερώτηση προς τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης για το θέμα της ανάρτησης σε ιστοσελίδα των ονομάτων και των διευθύνσεων αστυνομικών υπέβαλε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Στην γνωστή ιστοσελίδα indymedia βρίσκονται ακόμα αναρτημένα τα ονόματα και οι διευθύνσεις κατοικίας Ελλήνων αστυνομικών, παρά την σχετική εισαγγελική παρέμβαση, περί κατάργησης της σχετικής δημοσίευσης» αναφέρει στην ερώτησή του ο κ. Βελόπουλος και προσθέτει:

«Αναρωτιόμαστε, πώς είναι δυνατόν, σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, να εξαφανίζονται, μέσα σε λίγα λεπτά, αναρτήσεις πολιτών που εκφράζουν διαφορετική γνώμη από εκείνην της “άνωθεν επιβληθείσας” χωρίς να παραβιάζουν κανέναν νόμο και να μην ισχύει το ίδιο για μια ανάρτηση που εκθέτει σε κίνδυνο Έλληνες αστυνομικούς, η οποία, παρά τις σχετικές εντολές των εισαγγελικών Αρχών περί κατάργησής της, παραμένει ακόμα αναρτημένη. Προκαλεί εύλογη απορία, το αν, παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες περί “κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου”, το παρακράτος συνεχίζει να χαίρει πρωτοφανούς ασυλίας από την κυβέρνηση».

Τέλος ο κ. Βελόπουλος ζητά να πληροφορηθεί: «Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους, παρά την σχετική εισαγγελική παρέμβαση, παραμένουν αναρτημένα και δημοσιοποιημένα στην ως άνω ανάρτηση ιστοσελίδας του αναρχικού χώρου προσωπικά στοιχεία και δεδομένα Ελλήνων αστυνομικών; Υπάρχουν εντολές προς τις αρμόδιες Αρχές για τη μη άσκηση πίεσης στην ανωτέρω ιστοσελίδα, που εκφράζει συγκεκριμένο πολιτικό χώρο; Αν ναι, ποιες είναι αυτές και πώς νομιμοποιούνται στα πλαίσια του Συντάγματος και της ισχύουσας νομοθεσίας;».

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: