Βελτιώνεται η κατάσταση στην ελληνική μεταποίηση

Βελτιώνεται η κατάσταση στην ελληνική μεταποίηση

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Βελτίωση της εικόνας του μεταποιητικού τομέα στην Ελλάδα, κατά τον Απρίλιο, έδειξαν  τα νέα στοιχεία της τελευταίας έρευνας PMI.

Παράλληλα με τις νέες αυξήσεις της παραγωγής και των νέων παραγγελιών και με την ισχυρότερη άνοδο των επιπέδων απασχόλησης, η περαιτέρω και μεγαλύτερη επιδείνωση της απόδοσης των προμηθευτών (γεγονός που, υπό κανονικές συνθήκες, είναι ένδειξη βελτίωσης των λειτουργικών συνθηκών) συνέβαλε στην αύξηση του κύριου δείκτη.

Ταυτόχρονα, όμως, οι ελλείψεις πρώτων υλών οδήγησαν στην ταχύτερη αύξηση της επιβάρυνσης κόστους που έχει καταγραφεί από την αρχή συλλογής στοιχείων, τον Μάιο του 1999. Εν τω μεταξύ, η εντονότερη ζήτηση από την πλευρά των πελατών και η χαλάρωση των μέτρων περιορισμού λόγω COVID-19 οδήγησαν στις πιο αισιόδοξες προσδοκίες σχετικά με την παραγωγή που έχουν καταγραφεί από τον Φεβρουάριο του 2020.

Ο κύριος Δείκτης Υπευθύνων Προμηθειών της IHS Markit για τον τομέα μεταποίησης στην Ελλάδα (Purchasing Managers’ Index – PMI) είναι ένας σύνθετος δείκτης της απόδοσης της μεταποιητικής οικονομίας. Προκύπτει από δείκτες σχετικά με τις νέες παραγγελίες, την παραγωγή, την απασχόληση, τον χρόνο παράδοσης προμηθειών και τα αποθέματα προμηθειών. Οποιαδήποτε τιμή πάνω από το σημείο μηδενικής μεταβολής των 50.0 μονάδων υποδεικνύει συνολική βελτίωση των συνθηκών του τομέα.

Ο κύριος δείκτης PMI έκλεισε στις 54,4 μονάδες τον Απρίλιο, τιμή υψηλότερη από τις 51.8 μονάδες του Μαρτίου, υποδεικνύοντας τη δεύτερη συνεχή μηνιαία βελτίωση των λειτουργικών συνθηκών του ελληνικού μεταποιητικού τομέα. Η συνολική αύξηση ήταν επίσης η δριμύτερη από τον Φεβρουάριο του 2020, πριν από την έξαρση της πανδημίας COVID-19.

Οι παραγωγοί αγαθών κατέγραψαν εκ νέου αύξηση των νέων παραγγελιών κατά τη διάρκεια του Απριλίου, καθώς η εντονότερη ζήτηση από την πλευρά των πελατών και η χαλάρωση των μέτρων περιορισμού της πανδημίας COVID-19 ενίσχυσαν τις πωλήσεις. Η αύξηση της εισροής νέων παραγγελιών ήταν σε γενικές γραμμές μέτρια, ωστόσο η πρώτη σε διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους. Η άνοδος ήταν κυρίως αποτέλεσμα της μεγαλύτερης ζήτησης από το εσωτερικό, ενώ οι νέες παραγγελίες για πωλήσεις στο εξωτερικό συνέχισαν να μειώνονται. Παρόλ’ αυτά, ο ρυθμός μείωσης ήταν ο βραδύτερος που έχει καταγραφεί από τον Σεπτέμβριο του 2020 και ήταν, όπως αναφέρθηκε, αποτέλεσμα της χαλάρωσης των μέτρων περιορισμού σε βασικές αγορές εξαγωγών. Ως εκ τούτου, οι εταιρείες κατέγραψαν επιστροφή σε αυξημένα επίπεδα παραγωγής στο ξεκίνημα του δεύτερου τριμήνου. Η…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: