ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ – GE Healthcare: Ισχυρή συμμαχία για την Υγεία

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ – GE Healthcare: Ισχυρή συμμαχία για την Υγεία

Με διαχρονικό «σύμμαχο» τη GE Healthcare, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ εξοπλίζει τα Διαγνωστικά Κέντρα της με συστήματα τελευταίας απεικονιστικής τεχνολογίας και επενδύει αφειδώς στη διαρκή αναβάθμισή τους, υπηρετώντας τις αρχές της αξιόπιστης διάγνωσης, της καθολικής φροντίδας, της ανθρώπινης προσέγγισης για κάθε ασθενή.

Μέσα στο 2022 ανανεώθηκε και αναβαθμίστηκε όλος ο εξοπλισμός των Διαγνωστικών Κέντρων του Ομίλου στη Θεσσαλονίκη. Εγκαταστάθηκαν 4 νέοι αξονικοί τομογράφοι και αναβαθμίστηκαν 5 μαγνητικοί τομογράφοι.

Στο δίκτυο του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ έχουν εγκατασταθεί και λειτουργούν 47 συστήματα Αξονικής και Μαγνητικής Τομογραφίας καθώς επίσης και δεκάδες συστήματα υπερηχοτομογραφίας τελευταίας γενιάς της GE Healthcare.

Ξεχωρίζουν ο Αξονικός Τομογράφος 128 τομών Revolution Maxima και ο SIGNA™ Voyager AIR™, ο πρώτος μαγνητικός τομογράφος 1.5T με τεχνολογία AIR™ και τεχνητή νοημοσύνη.

Ο τελευταίας γενιάς αξονικός τομογράφος Revolution Maxima ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των ασθενών, παρέχοντας υψηλή ποιότητα εικόνας σε μικρότερο χρόνο εξέτασης. Οι ασθενείς είναι σε θέση να πραγματοποιούν εκτός από εξετάσεις ρουτίνας και πιο εξειδικευμένες, όπως αξονική στεφανιογραφία και αξονική αγγειογραφία.

Ο μαγνητικός τομογράφος SIGNA™ Voyager AIR™, προσφέρει νέα επίπεδα άνεσης στον ασθενή, με ευέλικτο σχεδιασμό πηνίων και νέες εφαρμογές, σχεδιασμένες ειδικά για τη μείωση του χρόνου σάρωσης και του θορύβου στο ελάχιστο δυνατό. Έτσι, εξαλείφεται το αίσθημα δυσφορίας, γεγονός που καθιστά το σύστημα κατάλληλο ακόμη και για ασθενείς με κλειστοφοβία.

Mία από τις πιο σημαντικές επενδύσεις του Ομίλου, σε συνεργασία με τη GE Healthcare, αφορά τον τομέα της Πυρηνικής Ιατρικής. Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ είναι αυτή τη στιγμή ο μόνος ιδιωτικός πάροχος υπηρεσιών Υγείας που διαθέτει το προηγμένο σύστημα ποζιτρονικής υπολογιστικής τοµογραφίας PET/CT Discovery IQ.

Τα Discovery IQ της GE Healthcare, 5 δακτυλίων στην Αθήνα και 3 δακτυλίων στη Θεσσαλονίκη, µε την τεχνολογία Q.Clear και το προηγμένο λογισμικό ποσοτικοποίησης, προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα εικόνας και βελτιστοποίηση στην ποσοτικοποίηση σε σύγκριση με άλλα συμβατικά PET/CT, για έγκαιρη και αξιόπιστη διάγνωση αλλά και παρακολούθηση της ανταπόκρισης του ασθενούς στη θεραπεία. Ανάμεσα στα πλεονεκτήματά τους είναι η ταχεία απεικόνιση, η δυνατότητα μείωσης της χορηγούμενης δόσης ραδιοφαρμάκου αλλά και η διευκόλυνση της εξέτασης για ηλικιωμένους, ασθενείς που πονάνε ή έχουν κλειστοφοβία καθώς και σε επιβαρυμένους ασθενείς που δεν μπορούν να παραμείνουν…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: onmed.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: