Βόλεϊ γυναικών: «Καμπάνα» σε Παναθηναϊκό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Βόλεϊ γυναικών: «Καμπάνα» σε Παναθηναϊκό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Χρηματικό πρόστιμο και ποινή κεκλεισμένων των θυρών επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε στον Παναθηναϊκό πρόστιμο 1.000 ευρώ και τιμωρία διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών, για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ επέβαλε και δεύτερο πρόστιμο 1.000 ευρώ για τον εντός έδρας με τον Ηλυσιακό.

Σε άλλες αποφάσεις του, επέβαλε στην ΑΕΚ (Pre League Ανδρών) ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών, για την αναμέτρηση με τον ΑΟ Αιγιαλέων, ενώ το ίδιο θα συμβεί στον Άρη (Volley League Γυναικών), για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα, η ΑΕΚ (Volley League Γυναικών) απαλλάχθηκε από τα πειθαρχικά αδικήματα που αφορούν στους αγώνες της με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Ο Αθλητικός Δικαστής στην Συνεδρίαση της 14ης Ιανουαρίου 2022 αποφάσισε τα εξής:

Στο σωματείο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ χρηματική ποινή χιλίων ευρώ (1.000 €) και τιμωρία διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών που αφορούν τον αγώνα ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ. Και χρηματική ποινή χιλίων ευρώ (1.000 €) που αφορά τον αγώνα ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ.

Στον αθλητή ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΥΡΟ αθλητή του σωματείου ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο εκατόν πενήντα ευρώ (150 €) και στο σωματείο του την ποινή της έγγραφης επίπληξης που αφορούν τον αγώνα ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ-ΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ.

Στο σωματείο ΑΣ ΕΛΠΙΣ ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών – Β’ Ζώνη – Β’ Όμιλος που συμμετέχει.

Στο σωματείο ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ την ποινή της τιμωρίας διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών που αφορά τον αγώνα ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Στο σωματείο ΑΕΚ (Pre League Ανδρών) την ποινή της τιμωρίας διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών που αφορά τον αγώνα ΑΕΚ-ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ.

Στο σωματείο ΑΣ ΑΡΗΣ (Volley League Γυναικών) την ποινή της τιμωρίας διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών που αφορά τον αγώνα ΑΣ ΑΡΗΣ-ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Στον αθλητή ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ αθλητή του σωματείου ΑΣ ΑΘΛΟΣ Ορεστιάδας ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο εκατό ευρώ (100 €) και στο σωματείο του την ποινή της έγγραφης επίπληξης που αφορούν τον αγώνα ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΑΣ ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ.

Επίσης, το σωματείο ΑΕΚ (Volley League Γυναικών) απαλλάχθηκε από τα πειθαρχικά αδικήματα που αφορούν τους αγώνες ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ.

Τέλος, απορρίφθηκε η ένσταση που είχε καταθέσει το σωματείο ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ κατά του κύρους του αγώνα του…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: onsports.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: