Βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο χαρακτηρίζουν το διαζύγιο Μέσι και Μπαρτσελόνα τα μεγαλύτερα site της γης

Βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο χαρακτηρίζουν το διαζύγιο Μέσι και Μπαρτσελόνα τα μεγαλύτερα site της γης

Το διαζύγιο της Μπαρτσελόνα με τον Μέσι ήρθε εντελώς ξαφνικά και την ώρα που όλοι περίμεναν ο Αργεντινός σούπερ σταρ να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Καταλανούς. Τελικά αυτό δεν έγινε και μπήκε τέλος σε μια “χρυσή εποχή” των δύο πλευρών.

Η πρώτη αντίδραση παγκοσμίως ήταν μια αρχική παγωμάρα και μια ξερή αναφορά στην ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για το χωρισμός της με τον Λιονέλ Μέσι.

Λίγη ώρα αργότερα όμως τα περισσότερα μέσα στον κόσμο χρησιμοποίησαν τον όρο “βόμβα” για να περιγράψουν την κατάσταση και το θέμα της μη ανανέωσης του συμβολαίου του Αργεντινού στην Μπαρτσελόνα.

Αρχικά η “Mundo Deportivo” έχει μια κοινή φωτό των Λαπόρτα-Μέσι και γράφει “Βόμβα-Μέσι, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την αποχώρηση του”.

Η Marca από την άλλη που ήταν αυτή που αποκάλυψε το σχετικό θέμα είχε μια μεγάλη φωτογραφία του σούπερ σταρ των Καταλανών και έγραψε: “Επίσιμο, ο Μέσι δεν υπογράφει”.

Στην Αργεντινή τώρα, η “OLE” αναφέρει: “Παγκόσμια βόμβα, η Μπαρτσελόνα έκανε γνωστό πως ο Μέσι δεν συνεχίζει”.

Από την πλευρά της η Equipe έγραψε: “Μέσι και Μπάρτσα, έχουν τελειώσει”;

Στη Gazzeta το διαζύγιο του Μέσι με την Μπαρτσελόνα παίζει ως δεύτερο θέμα καθώς πρώτο εξακολουθεί να είναι η ανακοίνωση του Βαλεντίνο Ρόσι να αποσυρθεί από το MOTO GP. Ενώ για το ιστορικό διαζύγιο αναφέρει: “Μέσι και Μπάρτσα, διαγράψτε τα όλα”.

Στην Αγγλία και τη “guardian” η μη συμφωνία των δύο πλευρών φιγουράρει ως τρίτο θέμα με τίτλο: “Ο Μέσι φεύγει από τη Μπαρτσελόνα μετά τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν στην ανανέωση του συμβολαίου του”.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: