Βουλή: Ακυρώθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες – Την Πέμπτη η δημοσίευσή τους

Βουλή: Ακυρώθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες – Την Πέμπτη η δημοσίευσή τους

Στην ακύρωση της συνεδρίασης της Τετάρτης της Επιτροπής Πόθεν Έσχες προχώρησε ο Πρόεδρός της Γ. Μπούρας. Σύμφωνα με πληροφορίες εμπόδιο αποτέλεσε το γεγονός ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη αίθουσα στη Βουλή (λόγω των μέτρων του κορονοϊού) διότι την Τετάρτη ξεκινά και η 13η Γενική Συνέλευσης της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι η Κουμουνδούρου ετοιμαζόταν «σηκώσει» εκ νέου το ζήτημα με το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη (μολονότι δεν ήταν στην ατζέντα) ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Λάππας είχε αντικατασταθεί για την αυριανή συνεδρίαση από τον αναπληρωτή του, Παύλο Πολάκη! Να σημειωθεί, πάντως, ότι κανονικά μεθαύριο Πέμπτη αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών.

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε την ακύρωση της συνεδρίασης, υποστηρίζοντας ότι έτσι η ΝΔ επιχειρεί να καλύψει τις «παρανομίες και τα ψέματα του Κ. Μητσοτάκη». «Το πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη είναι τόσο καλώς καμωμένο, που πανικόβλητη η κυβέρνηση ανέβαλε την προγραμματισμένη για αύριο συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής. Ποσό ακόμα θα εξευτελίζεται το κόμμα της ΝΔ για να καλύψει τις παρανομίες και τα αποδεδειγμένα πλέον ψέματα του αρχηγού της;», αναφέρει χαρακτηριστικά η αξιωματική αντιπολίτευση.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: