Βουλή- Νομοσχέδιο για ΜΜΕ: «Κάνετε αντιπολίτευση με ένα ανώνυμο σημείωμα στην ΕΡΤ»

Βουλή- Νομοσχέδιο για ΜΜΕ: «Κάνετε αντιπολίτευση με ένα ανώνυμο σημείωμα στην ΕΡΤ»

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Να ξεφυλλίσει τη δικογραφία Καλογρίτσα” προέτρεψε τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος, σχολιάζοντας νωρίτερα στην ολομέλεια τα πυρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης για επιχείρηση χειραγώγησης των ΜΜΕ και μετατροπή της ΕΡΤ σε κυβερνητικό φερέφωνο.

“Τελικοί κριτές της αντικειμενικότητας των ΜΜΕ είναι οι χρήστες, οι αναγνώστες, οι τηλεθεατές, οι ακροατές. Αυτό δεν αλλάζει και είναι το αποδεκτό στο σύγχρονο κόσμο. Έρχεται σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ και μιλάει για υποκειμενική ΕΡΤ η για ΜΜΕ που λιβανίζουν την κυβέρνηση, την ίδια ώρα που η δικογραφία Καλογρίτσα, είναι στη Βουλή. Ξεφυλλίστε την. Να δείτε τι λέει και τι καταλογίζει στην παράταξή σας ο πρώην εκλεκτός σας”, είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και πρόσθεσε: “Είναι εκείνος που προσπαθήσατε να τον κάνετε καναλάρχη, με αντίκρισμα βοσκοτόπια. Γιατί δεν πάτε στη δικογραφία, να δείτε τι σας καταλογίζει ο κ. Καλογρίτσας; Δεν σας απασχολεί όμως. Όπως δεν σας απασχολούν και οι καταγγελίες, κατά την αδειοδότηση των καναλιών για μπροστινούς που θα ανέβαζαν το τίμημα. Όλα αυτά που ακούγαμε για Ιθάκες, για γάτες Ιμαλαϊων, όλα ήταν καλά καμωμένα και τώρα ξαφνικά τα ΜΜΕ έγιναν υποκειμενικά”.

“Εμείς εδώ δεν έχουμε αστυνομία σκέψης. Έχουμε πλουραλισμό”, είπε επίσης ο Χρήστος Μπουκώρος σημειώνοντας ότι η ΕΡΤ ήταν η πρώτη που “έπαιξε” την Ικαρία και πρόσθεσε: “Τι σας είπε προηγουμένως ο υπουργός καταλάβατε; Όσοι βλέπουν ΕΡΤ flix σήμερα, βλέπανε επί των ημερών σας συνολικά ΕΡΤ. Αυτό σας είπε. Πολύ βαρύ. Η ΕΡΤ έχει σήμερα μεγαλύτερη τηλεθέαση διότι κάνει βήματα”.

Ο κ. Μπουκώρος αναφέρθηκε και στο ανώνυμο σημείωμα οδηγιών στην ΕΡΤ. “Τι στιβαρή αντιπολίτευση είναι αυτή; Ένα ανυπόγραφο σημείωμα σε έναν πίνακα ανακοινώσεων, μπορεί να γίνεται πρώτο επιχείρημα για τη χθεσινή κυβέρνηση και σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση; Ένα ανυπόγραφο κείμενο το οποίο μπορεί να τυπωθεί παντού και να το αναρτήσει οποιοσδήποτε οπουδήποτε; Μπορεί να έχετε τέτοια επιχειρήματα και να αναρωτιέστε μετά γιατί πάνε στραβά οι δημοσκοπήσεις σας;”, είπε επίσης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και αναρωτήθηκε σε τι διαφωνεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την ενσωμάτωση της ευρωπαϊκής Οδηγίας για τις οπτικοακουαστικές υπηρεσίες.

“Σε τι διαφωνείτε; Διαφωνείτε ότι πρέπει να μπουν περιορισμοί στις διαφημίσεις; Ότι πρέπει να προστατεύονται οι ανήλικοι από ανθυγιεινές τροφές και από καπνικά προϊόντα; Σε τι διαφωνείτε – ότι ο υπουργός αφαιρεί τον φόρο 5% από τα περιφερειακά κανάλια και τον μεταβιβάζει στις…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: