Βρετανία: Αμφίβολο αν θα συμφιλιωθούν Χάρι και Ουίλιαμ, με αφορμή τα αποκαλυπτήρια αγάλματος της Νταϊάνα

Βρετανία: Αμφίβολο αν θα συμφιλιωθούν Χάρι και Ουίλιαμ, με αφορμή τα αποκαλυπτήρια αγάλματος της Νταϊάνα

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Εν αμφιβόλω τίθεται η επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι στη Μεγάλη Βρετανία, για τα αποκαλύπτήρια του αγάλματος της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα, στο παλάτι του Κέσινγκτον, όπως ισχυρίζονται ειδικοί.
Το προηγούμενο διάστημα αν και θεωρείτο βέβαιο ότι η αποκάλυψη του αγάλματος της πριγκίπισσας Νταϊάνα θα βοηθούσε έτσι ώστε ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ να ξεπερνούσαν το χάσμα που δημιουργήθηκε μεταξύ τους μετά τη φυγή του πρώτου στις ΗΠΑ κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ορατό.
«Δεν πιστεύω ότι η Μέγκαν θα γυρίσει στη Μεγάλη Βρετανία. Υπάρχει σοβαρή αμφιβολία για το εάν ο Χάρι θα έρθει για την αποκάλυψη του αγάλματος της Νταϊάνα με αφορμή τα 60 χρόνια από τη γέννησή της», δήλωσε στη Sun Online η Phil Dampier που είναι ο  συγγραφέας  του βιβλίου «Χάρι και Μέγκαν μέσα από τα δικά τους λόγια».  Πάντως ο ίδιος λίγο καιρό πριν ισχυρίστηκε πως ο πάγος ανάμεσα στα δύο αδέρφια «έσπασε» όταν μίλησαν κατά τη διάρκεια της κηδεία του παππού τους, δούκα του Εδιμβούργου. Υπενθυμίζεται πως οι σχέσεις Χάρι και Ουίλιαμ μπήκαν στον «πάγο» το 2020 όταν ο Χάρι αποφάσισε να αποχωρήσει από τα καθήκοντά του και να μετακομίσει στις ΗΠΑ.

Μάλιστα η σχέση τους υπήρξε τεταμένη μετά τη συνέντευξη Χάρι – Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Ωστόσο όπως αναφέρει ο Dampier η συνάντησή του στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου άλλαξε τα δεδομένα για να συμφιλιωθούν. Από την πλευρά του ο βασιλικός βιογράφος Omid Scobie τονίζει ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα δώσει το παρών στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Νταϊάνα, την 1η Ιουλίου. Πιο συγκεκριμένα είχε γράψει στην ιστοσελίδα Bazaar.com πως τα δύο αδέρφια θα βρίσκονται μαζί στον κήπο του παλατιού του Κέσινγκτον όταν γίνουν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος. 

Οι πληροφορίες θέλουν τον δούκα του Σάσσεξ να συνομίλησε ιδιωτικά δύο φορές με την βασίλισσα Ελισάβετ και να συνομίλησε με τον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ για το οικογενειακό του ταξίδι στη Βρετανία. Μάλιστα η συνάντηση με τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ ήταν η πρώτη μετά την παραίτηση από τα βασιλικά του καθήκοντα. Σύμφωνα με έναν άλλον ειδικό επί των βασιλικών θεμάτων η συνάντηση των τριών έγινε σε «τεταμένο κλίμα» αν και ήταν ένα «άνοιγμα» για να γεφυρωθεί το χάσμα που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους.  

Σχολιάζοντας τις σχέσεις του Χάρι με τον αδερφό του και τον πατέρα του ο Dampier επισημαίνει πως πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά έτσι ώστε να αποκατασταθούν οι σχέσεις των δύο πλευρών. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει πως «η σχέση των πρώην “Fab Four” – Χάρι, Μέγκαν, Γουίλιαμ και Κέιτ -…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: protothema.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: