Βρετανία: Άνοιξαν τα «ξενοδοχεία καραντίνας» – Η τιμή… 2.000 ευρώ το άτομο για 11 μέρες!

Βρετανία: Άνοιξαν τα «ξενοδοχεία καραντίνας» - Η τιμή... 2.000 ευρώ το άτομο για 11 μέρες!

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Σε εφαρμογή έχει τεθεί η 14ήμερη καραντίνα σε ξενοδοχείο για τους ταξιδιώτες που φτάνουν στην Αγγλία από τις 33 χώρες της «κόκκινης λίστας» .

Η Φατιμά, που ταξίδεψε αεροπορικώς από το Ντουμπάι με τα δύο παιδιά της, είναι από τους πρώτους επιβάτες που έχουν ήδη καταλύσει υποχρεωτικά σε «ξενοδοχείο καραντίνας» στη Βρετανία.

Το μέτρο αυτό τίθεται σήμερα σε ισχύ από τις αρχές για όλους όσους ταξιδεύουν από τις 33 χώρες που ανήκουν στις «κόκκινες ζώνες» υψηλού κινδίνου για Covid- 19.

Η ίδια δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mail»:

«Ξέραμε ότι θα έπρεπε να μπούμε σε καραντίνα και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με αυτό. Αυτό είναι ένα υπέροχο ξενοδοχείο και νομίζω ότι θα έχουμε μια ωραία διαμονή». 

Η μητέρα τω δύο παιδιών υποστήριξε ότι το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου του Χίθροου συνόδευσε την οικογένειά της μέχρι το πούλμαν που θα τους μετέφερε σ’ ένα από τα ξενοδοχεία καραντίνας, το «Radisson Blu».

«Πέρασε αρκετός χρόνος για τα διαδικαστικά αλλά μας προσέχουν πολύ καλά», πρόσθεσε η Φατιμά.

Οι ένοικοι των ξενοδοχείων καραντίνας θα πληρώνουν 1.750 λίρες ανά άτομο για 11 διανυκτερεύσεις, επιπλέον 650 λίρες για άτομα άνω των 12 ετών και 325 λίρες για παιδιά ηλικίας μεταξύ πέντε και 12 ετών.

Δεν θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις για παιδιά κάτω των πέντε ετών.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαμονής, οι επισκέπτες θα πρέπει να τρώνε φαγητό σαν κι αυτό που σερβίρουν οι αερπορικές εταιρείες στη διάρκεια του ταξιδιού, ο δίσκος με τα φαγητό θα βρίσκεται έξω από την πόρτα τους, ενώ οι ένοικοι θα αλλάζουν μόνοι τα σεντόνια και τις πετσέτες τους.

Επιπλέον, θα συνοδεύονται από μέλη ασφαλείας εάν θέλουν θα πάρουν καθαρό αέρα ή να βγουν έξω για τσιγάρο .

Δεκάδες επιβάτες έφτασαν σήμερα με πούλμαν στο «Radisson Blu Edwardian», ξενοδοχείο στο Χίθροου από διάφορες χώρες που ανήκουν στη «κόκκινη λίστα» της Covid, όπως τα Ηνωμένα Αραβικα Εμιράτα, τη Ζάμπια και τη Νότιο Αφρική .

Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα, το ξενοδοχείο προσφέρει ευρύχωρα και ευάερα δωμάτια με μεγάλα παράθυρα, κλινοσκεπάσματα από αιγυπτιακό βαμβάκι και μαξιλάρια από πούπουλο χήνας . Ωστόσο, οι ένοικοι δεν θα μπορούν να απολαύσουν το σπα ή την επιλογή των τριών εστιατορίων που διαθέτει το ξενοδοχείο.

Τα standard δωμάτια κοστίζουν περίπου 150 λίρες τη βραδιά, ενώ οι superior σουίτες περιλαμβάνουν τη δική τους μηχανή Nespresso.

000_93284W

Καθώς η Φατιμά συνέχισε να μιλάει στους δημοσιογράφους, το προσωπικό ασφαλείας παρενέβη της ζήτησε να μην πει τίποτε άλλο.

Ο επιβάτης που καλείται να μείνει σε ξενοδοχείο καραντίνας στην…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: protothema.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: