Βρετανία: Προς νέα χαλάρωση περιορισμών – Αγορά επιπλέον 60 εκατ. εμβολίων της Pfizer για το φθινόπωρο

Βρετανία: Προς νέα χαλάρωση περιορισμών – Αγορά επιπλέον 60 εκατ. εμβολίων της Pfizer για το φθινόπωρο

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Η πρόοδος του προγράμματος εμβολιασμών κατά της Covid-19 στη Βρετανία θα περιορίσει τη ζημιά από οποιοδήποτε τρίτο κύμα μολύνσεων του SARS-CoV-2, δήλωσε σήμερα ένας από τους κορυφαίους γιατρούς της Αγγλίας, προσθέτοντας ότι πιθανότατα θα εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες αναταράξεις στην πορεία το επόμενο έτος.

Ο αναπληρωτής αρχίατρος της Μεγάλης Βρετανίας, Τζόναθαν Βαν-Ταμ τόνισε ότι η «συναίνεση μοντελοποίησης είναι σαφής ότι θα έχουμε αυτό που ονομάζεται ένα τρίτο κύμα».

«Είμαι προσωπικά αισιόδοξος ότι εάν το πρόγραμμα εμβολιασμών συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, και συνεχίζει να είναι τόσο επιτυχημένο όσο είναι μέχρι τώρα, το τρίτο κύμα, τρόπον τινά, θα μπορούσε απλώς να είναι μια τρίτη έξαρση και πολύ λιγότερο οξεία, λόγω της αποσύνδεσης των κρουσμάτων από νοσηλείες και θανάτους», είπε σε συνέντευξη Τύπου.

«Αλλά νομίζω ότι είναι αδιανόητο να πιστεύουμε ότι θα πάμε από μια περίοδο σχετικής ηρεμίας… χωρίς περαιτέρω αναταράξεις στην πορεία σε ό,τι αφορά τις ανοδικές τάσεις από τώρα έως την αντίστοιχη περίοδο τον επόμενο χρόνο», πρόσθεσε, λέγοντας ότι αναμένει περισσότερα κρούσματα, πιθανότατα το φθινόπωρο ή τον χειμώνα, αλλά είναι δύσκολο να γνωρίζουμε σίγουρα.

Σε πορεία άρσης των περιορισμών

Παράλληλα σήμερα ο υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ δήλωσε πως η Αγγλία βρίσκεται σε πορεία για το επόμενο στάδιο άρσης των περιορισμών lockdown τον επόμενο μήνα.

Το σέρβις σε εσωτερικούς χώρους παμπ και εστιατορίων θα επιτραπεί από τις 17 Μαΐου το νωρίτερο, σύμφωνα με τον χάρτη πορείας της κυβέρνησης εξόδου από το lockdown.

Τα δεδομένα δείχνουν ότι «ουσιαστικά βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο με ακρίβεια στον σωστό δρόμο από αυτό που αναμέναμε και αυτό είναι προφανώς καλά νέα, αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να ακολουθήσουμε τον χάρτη πορείας», δήλωσε ο Χάνκοκ σε συνέντευξη Τύπου.

Ο υπουργός ανακοίνωσε πως η βρετανική κυβέρνηση ότι θα αποκτήσει 60 εκατομμύρια επιπλέον δόσεις του εμβολίου της Pfizer/BioNtech κατά της Covid-19 προκειμένου να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα νέων εμβολιασμών το φθινόπωρο για τα πιο ευάλωτα άτομα.

«Το εμβόλιο μας βοηθά να ανακτήσουμε την ελευθερία μας και πρέπει να προστατεύσουμε αυτήν την πρόοδο», δήλωσε ο Χάνκοκ. Αντιμέτωπη με τον «κίνδυνο που θέτουν οι νέες παραλλαγές», η κυβέρνηση εργάζεται «για περισσότερο από ένα χρόνο» σε ένα «πρόγραμμα ενισχυτικού εμβολιασμού» που στόχο έχει να προστατεύει τον πληθυσμό.

Έχουν χορηγηθεί 34 εκατομμύρια δόσεις

Το Ηνωμένο Βασίλειο που θρηνεί τους περισσότερους νεκρούς από την Covid-19 στην…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: protothema.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: