Βρετανία : Τελειώνει ως το Πάσχα το σκληρό lockdown | Ειδήσεις – νέα – Το Βήμα Online

Βρετανία : Ανοίγουν ως το Πάσχα παμπ και εστιατόρια, τελειώνει το σκληρό lockdown

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Ως το Πάσχα, που φέτος στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι στις 4 Απριλίου, αναμένεται να επαναλειτουργήσουν οι παμπ και τα εστιατόρια. Το σύνολο δε του κλάδου της εστίασης, καθώς και όλες οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με τη φιλοξενία (ξενοδοχεία κ.λπ), θα δουν τα ισχύοντα σήμερα περιοριστικά μέτρα να αίρονται ως το τέλος Μαΐου.

Αυτό δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομάδας Ανάκαμψης από την Covid, Στιβ Μπέικερ, εν αναμονή των κρίσιμων αποφάσεων – από υγεινομικής, οικονομικής, αλλά και πολιτικής σκοπιάς – τις οποίες καλείται να πάρει εντός αυτής της εβδομάδας ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν δε την ερχόμενη Δευτέρα, παρουσιάζοντας τον «οδικό χάρτη» εξόδου της Αγγλίας από το καθεστώς lockdown.

Μήδεια : Η Αττική φόρεσε τα «λευκά» της – Εντυπωσιακές εικόνες

Σύμφωνα με τον Μπέικερ, ως τότε θα έχει επιτευχθεί ο εμβολιασμός των δύο τρίτων όσων Βρετανών ανήκουν στις εννιά πιο ευάλωτες ομάδες. Στη συνέχεια δε, όπως τόνισε, θα διατηρηθούν οι περιορισμοί που είναι αναλογικοί «με τη ζημιά που προκαλεί ο κοροναϊός». Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα, έχουν εμβολιαστεί περίπου 15 εκατομμύρια άνθρωποι, οι οποίοι προέρχονται από τις τέσσερις πρώτες ομάδες σε προτεραιότητα.

«Περήφανοι» για τους στόχους

«Όλοι θέλουμε να εξέλθουμε από αυτό το ταχύτερο που μπορούμε με ασφάλεια, και είναι σημαντικά και τα δύο: και η ταχύτητα, και η ασφάλεια», δήλωσε το πρωί ο Βρετανός υπουργός Υγείας, Ματ Χάνκοκ. «Θα το κρίνουμε αυτήν την εβδομάδα, με βάσει τα δεδομένα», τόνισε μιλώντας στο δίκτυο Sky News.

Ο Χάνκοκ δήλωσε «υπερήφανος» για την επίτευξη του στόχου επίτευξης 15 εκατομμυρίων εμβολιασμών και μάλιστα δύο ημέρες νωρίτερα από το προκαθορισμένο. Προσέθεσε, ωστόσο, ότι ο ημερήσιος απολογισμών νεκρών και οι εισαγωγές ασθενών με κοροναϊό στα νοσοκομεία παραμένουν πολύ υψηλοί.

Στο μεσοδιάστημα, οι εσωκομματικές πιέσεις για σταδιακή, πλην άμεση άρση των μέτρων εντείνονται στην Ντάουνιγκ Στριτ από βουλευτές των κυβερνώντων Τόρις, υπό της σκιά της βαθιάς ύφεσης-ρεκόρ 300ετίας, στο 9,9% της βρετανικής οικονομίας, λόγω της πανδημίας.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, περισσότεροι από 60 εξ αυτών συνυπέγραψαν επιστολή, με την οποία ζητούν  από τον Βρετανό πρωθυπουργό να δεσμευτεί σε ένα σαφές χρονοδιάγραμμα άρσης των μέτρων.

Προς το παρόν, βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι στο υπουργικό συμβούλιο εξετάζονται σχέδια επαναλειτουργίας των σχολείων και καταστημάτων λιανικής, εντός των επόμενων εβδομάδων, καθώς και χαλάρωσης των…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: tovima.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: