Ξεκινά η δίκη για τους τουρίστες που μολύνθηκαν από κορωνοϊό στην «Ίμπιζα των Άλπεων», Ισγκλ

Ξεκινά η δίκη για τους τουρίστες που μολύνθηκαν από κορωνοϊό στην «Ίμπιζα των Άλπεων», Ισγκλ

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Σε σχέση με τις αστικές αγωγές για την υπόθεση των μολύνσεων τουριστών από κορωνοϊό στο χειμερινό θέρετρο Ίσγκλ στο αυστριακό ομόσπονδο κρατίδιο του Τιρόλου, που είχαν γίνει πρωτοσέλιδες ειδήσεις σε όλο τον κόσμο τον Μάρτιο του 2020, η πρώτη δίκη πρόκειται να αρχίσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Αυστριακή Ένωση Προστασίας Καταναλωτών, η οποία εκπροσωπεί τους πληγέντες.

Η προγραμματισμένη αρχικά για τον τρέχοντα Απρίλιο πρώτη ακρόαση για την αγωγή κατά της Αυστριακής Δημοκρατίας στην υπόθεση Ισγκλ, μετατέθηκε, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, σε νέα ημερομηνία στις 17 Σεπτεμβρίου 2021, και οι δίκες πρόκειται να διεξαχθούν στο Περιφερειακό Δικαστήριο Αστικών Υποθέσεων στη Βιέννη.

Σύμφωνα με την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών, έχουν υποβληθεί περίπου δέκα αγωγές στην υπόθεση Ίσγκλ, πολλές άλλες αγωγές θα ακολουθήσουν μέχρι το φθινόπωρο, ενώ, μέχρι τώρα περισσότεροι από 6.000 τουρίστες από όλο τον κόσμο έχουν απευθυνθεί στην Ένωση η οποία, στο μεταξύ, εκπροσωπεί ανθρώπους από τη Γερμανία, την Ελβετία, την Ολλανδία, το Βέλγιο και τη Βρετανία σε αυτή την υπόθεση.

Σε πόρισμά της που παρουσίασε τον περασμένο Οκτώβριο, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για τη διερεύνηση της υπόθεσης των μολύνσεων τουριστών από κορονοϊό στο χειμερινό θέρετρο Ίσγκλ, κάνει λόγο για λανθασμένη εκτίμηση της κατάστασης με βαριές επιπτώσεις.

Κατά την παρουσίαση του πορίσματος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ρόναλντ Ρόρερ επισήμανε, σε σχέση με τη διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού στο Τιρόλο, ότι η διακοπή της λειτουργίας στις πίστες του σκι μόλις την 12η Μαρτίου υπήρξε “από επιδημιολογική άποψη” λάθος.

Ο ίδιος ανέφερε πως μέχρι τον Οκτώβριο συνολικά 53 πρόσωπα κατέθεσαν στην Επιτροπή, η οποία είχε επίσης πρόσβαση σε 5.798 σελίδες εγγράφων, και σκοπός του πορίσματος της είναι από τα λάθη του παρελθόντος να εξαχθούν διδάγματα για το μέλλον.

Η Επιτροπή ασκεί κριτική, μεταξύ άλλων, στο γεγονός ότι ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς επέβαλε την καραντίνα στην κοιλάδα Πάτσναουν, όπου βρίσκεται το Ισγκλ αιφνίδια και χωρίς να εξεταστεί η απαραίτητη ουσιαστική προετοιμασία για να υπάρξει ελεγχόμενη διαχείριση των αναχωρήσεων, καθώς, οι τουριστικές επιχειρήσεις θα έπρεπε να είχαν ενημερωθεί ότι οι επισκέπτες δεν μπορούν να φύγουν αμέσως, αλλά κλιμακωτά και ελεγχόμενα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Επιτροπή αναφέρεται επίσης σε μία „παραπλανητική ανακοίνωση” του ομοσπονδιακού καγκελάριου, στην οποία ο ίδιος δήλωνε ότι οι…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: protothema.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: