Ξεσπά η Ντρίο: «Η Εύη Ιωαννίδου έκλαιγε με τα κλάματα του κροκόδειλου.Δεν μου είπε καν συλλυπητήρια»

Ξεσπά η Ντρίο: «Η Εύη Ιωαννίδου έκλαιγε με τα κλάματα του κροκόδειλου.Δεν μου είπε καν συλλυπητήρια»

H Μέγκι μετά τον θάνατο της μάνας της, βγήκε… και είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα του Alpha: «Βγαίνω μετά το θάνατο της μητέρας μου, τι να κάνω; Να πεθάνω; Δεν με ενδιαφέρει καν ο κόσμος, κουράστηκα. Μια ζωή με κριτικάρουν. Ακόμα και για τις δουλειές που κάνω, δεν έχουν να πουν ένα καλό λόγο. Δεν με συμπαθείτε, όλα καλά.»!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Μαρίνα Ασλάνογλου: Η συγκλονιστική περιγραφή της: «Έφευγα μαύρη από το θέατρο»

Και πρόσθεσε: «Κανείς δεν ξέρει τι περνάω. Θα έπρεπε ο κόσμος να είναι χαρούμενος που προσπαθώ να το ξεπεράσω. Με τι θα χαιρόταν; Με το να κάτσω σπίτι μου και να πέσω σε κατάθλιψη; Η Ραμόνα Βλαντή μού είπε συλλυπητήρια και αυτό το σέβομαι»!

Και κατέληξε: «Κάποιες φίλες μου δεν μου έχουν πει συλλυπητήρια. Η Εύη Ιωαννίδου που έκλαιγε με τα κλάματα του κροκόδειλου δεν μου είπε καν συλλυπητήρια. Η ανθρωπιά έχει χαθεί τελείως. Από τη στιγμή που η Ραμόνα πήρε το θάρρος και μου είπε συλλυπητήρια, το σέβομαι και της είπα ευχαριστώ»!Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!Διαβάστε επίσης:Η Μέγκι Ντρίο μιλάει στο gossip-tv για τις τελευταίες στιγμές της μητέρας της και «λυγίζει»!Μέγκι Ντρίο: Πέθανε η μητέρα της – Κατέρρευσε στο ΠρωινόΜέγκι Ντρίο: Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της για το θάνατο της μάνας της: «Δε μπορώ να σου πω αντίο»

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: