ΥΠΑΑΤ: Αξιοποίηση για αναπτυξιακούς σκοπούς της περιουσίας του

ΥΠΑΑΤ: Αξιοποίηση για αναπτυξιακούς σκοπούς της περιουσίας του

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με μοναδικό στόχο το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση αναγκών που υπάρχουν στις τοπικές κοινωνίες, αναμένεται να προχωρήσει η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων έχει ήδη ξεκινήσει τις εργασίες της μια ομάδα αποτελούμενη από συνεργάτες του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιου Λιβανού και υπαλλήλους της αρμόδιας διεύθυνσης ακινήτων, με αντικείμενο τον εκσυγχρονισμό του ν. 4061/2012 που διέπει την παραχώρηση ακινήτων του ΥΠΑΑΤ.

Στόχος του κ. Λιβανού είναι η δημιουργία Μητρώου Ακίνητης Περιουσίας του ΥΠΑΑΤ, ώστε να υπάρξει, όχι απλώς πλήρης αποτύπωση της περιουσίας που ανήκει στο συγκεκριμένο υπουργείο αλλά και η διαχείρισή της να είναι απόλυτα διαφανής, ορθολογική και λιγότερο γραφειοκρατική.

«Η ορθή και αποτελεσματική διαχείριση της τεράστιας ακίνητης περιουσίας που διαθέτει το ΥΠΑΑΤ, αποτελεί», σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου «κορυφαία πολιτική προτεραιότητα για τον Σπήλιο Λιβανό».

Κάτι που φαίνεται από τις δυο παραχωρήσεις προς αξιοποίηση της περιουσίας των μεγάλων εκτάσεων στην περιοχή της Πεδινής (39 στρέμματα) και της Κατσικάς (950 στρέμματα) στην Περιφέρεια Ηπείρου. Εκεί, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της Περιφέρειας προβλέπεται να δημιουργηθεί, στη μεν Πεδινή ένα πρωτοποριακό Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας στη δε Κατσικά ένα Πάρκο Καινοτομίας Πρωτογενούς και Δευτερογενούς Μεταποιητικού Τομέα.

«Εμπράκτως, λοιπόν το ΥΠΑΑΤ στηρίζει τις πρωτοβουλίες της περιφέρειας για την ανάπτυξη έργων υψηλής προστιθέμενης αξίας, ενισχύοντας την πεποίθηση Λιβανού ότι η ανάπτυξη θα έρθει από την Περιφέρεια» δήλωσαν τα ίδια στελέχη.

Η παραχώρηση του κτήματος Polder

Προς την κατεύθυνση αυτή είναι και η παραχώρηση του κτήματος Polder στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ώστε να υλοποιήσει το πρότζεκτ ενεργειακών κοινοτήτων που έχει σχεδιάσει. Πρόκειται για ένα τεράστιο και πρωτοποριακό έργο, το οποίο θα συμβάλλει στην ενεργειακή αυτονόμηση των οργανισμών εγγείων βελτιώσεων της περιοχής, θα ενισχύσει την προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος ενώ ταυτόχρονα θα επιτρέψει και το νοικοκύρεμα των οικονομικών των ΤΟΕΒ.

Η έκταση που παραχωρήθηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανέρχεται σε 1.300 στρέμματα και υπολογίζεται ότι η επένδυση θα φτάσει τα 90 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προχωρά και σε…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: