ΥΠΕΡΓ: Παρατείνεται έως 20/8 η διαβούλευση του εθνικού σχεδίου δράσης για την ισότητα των φύλων

ΥΠΕΡΓ: Παρατείνεται έως 20/8 η διαβούλευση του εθνικού σχεδίου δράσης για την ισότητα των φύλων

Επταήμερη παράταση, έως και τις 20 Αυγούστου 2021, δόθηκε στη Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Ισότητα των Φύλων 2021-2025 (ΕΣΔΙΦ) στον διαδικτυακό τόπο www.opengov.gr, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. 

«Η διαβούλευση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Ισότητα των Φύλων θα παραταθεί για επτά ακόμη μέρες, λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των φορέων και τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στη διαβούλευση», δήλωσε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα.

Και πρόσθεσε ότι «η ισότητα των φύλων παύει να εξαντλείται σε θεωρητικές αναλύσεις και περνά σε ουσιαστικές και άρτια σχεδιασμένες προτάσεις. Σε ένα Εθνικό Σχέδιο Δράσης που θα ενσωματώνεται στις τομεακές πολιτικές όλων των Υπουργείων και που λαμβάνει υπόψη τόσο τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις διεθνείς συνθήκες, όσο και τη γνώση που αποκομίσθηκε από τον διάλογο με όλες τις ενδιαφερόμενες και τους ενδιαφερόμενους».

Προτεινόμενα για εσάς

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: