Υπέροχα πασχαλινά λουλούδια για να ομορφύνετε ακόμη περισσότερο το σπίτι σας

Υπέροχα πασχαλινά λουλούδια για να ομορφύνετε ακόμη περισσότερο το σπίτι σας

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Το Πάσχα γιορτάζουμε μια νέα αρχή, και τίποτα δεν πρέπει να αφήσουμε να επηρεάσει τον φετινό εορτασμό του. Σίγουρα πέρυσι ήταν αρκετά πιο δύσκολα όλα, όμως φέτος είναι στο χέρι μας να τα κάνουμε πιο όμορφα και ξεχωριστά.
Αυτό θα το καταφέρετε φυσικά, αρχίζοντας από τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από ένα όμορφα διακοσμημένο σπίτι, σε παστελ αποχρώσεις που θα “φωνάζουν” άνοιξη και Πάσχα. Πώς θα το καταφέρετε αυτό; Ακόμη και αν δεν σας αρέσουν οι υπερβολικοί πασχαλινοί στολισμοί, ένα βάζο με φρέσκα ανοιξιάτικα λουλούδια αρκεί για να μεταμορφώσει το σπίτι σας σε πασχαλινό παράδεισο.

Τα υπέροχα παστέλ χρώματα που βρίσκονται στη φύση θα ταιριάζουν με την ανοιξιάτικη διακόσμηση που θα διαλέξετε για να αλλάξετε το σπίτι σας και κατ’ επέκταση και διάθεσή σας.
Εάν έχετε λουλούδια που μεγαλώνουν στην αυλή σας, ξεκινήστε από εκεί. Φτιάξτε ένα όμορφο μπουκέτο και τοποθετήστε το σε ένα διάφανο βάζο ή γυάλες που έχετε από παλιές μαρμελάδες.

Αν δεν έχετε κήπο, τότε μια βόλτα σε ένα ανθοπωλείο ή σε κηπευτικά είδη. Οι τουλίπες έχουν την τιμητική του αυτή την εποχή και μπορείτε να τις βρείτε σε πολλές και διάφορες αποχρώσεις.
Εκτός από τις τουλίπες όμως υπάρχουν και άλλα πολύχρωμα ανοιξιάτικα λουλούδια όπως οι υάκινθοι, οι νάρκισσοι ή ο λευκός πασχαλινός κρίνος ο οποίος αντιπροσωπεύει τη χάρη και την ανάσταση.
Με τα λουλούδια μπορείτε στην κυριολεξία να μεταμορφώσετε το σαλόνι σας, την κουζίνα σας και οποιοδήποτε άλλο σημείο στο σπίτι σας.

Βάλτε τα λουλούδια σε βάζα, σε παλιές κανάτες ή ποτιστήρια, σε vintage κουτιά, καλάθια ή ακόμη και σε μια παλιά εργαλειοθήκη του συζύγου σας.
Για περισσότερες ιδέες δείτε παρακάτω τις αγαπημένες μας συνθέσεις.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: