Υποστελέχωση του 212 Κινητού Χειρουργκού Νοσκομείου Εκστρατείας

Υποστελέχωση του 212 Κινητού Χειρουργκού Νοσκομείου Εκστρατείας

https://www.etsy.com/listing/804994360/bracelet-handmade-women-gold-plated

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ.), μέσω της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.) δημοσιοποιεί την υποστελέχωση του 212 Κινητού Χειρουργκού Νοσκομείου Εκστρατείας (212 ΚΙΧΝΕ), μετά τη μετάθεση δύο (2) νευρολόγων, μίας (1) αιματολόγου και τριών (3) νοσηλευτριών και ζητά την άμεση αντικατάστασή τους και τη μετατροπή του σε Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπως ήταν στο παρελθόν.

Δείτε τα σχετικά έγγραφα:

ΘΕΜΑ : Υγειονομική Κάλυψη 212 ΚΙΧΝΕ (Κινητικότητα Ιατρονοσηλευτικού Προσωπικού)

ΣΧΕΤ : Υπ΄ αριθμ. πρωτ. 207/18.6.2021 έγγραφο Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ.

Σας αποστέλλουμε, συνημμένως, το σχετικό έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ.), με το οποίο μεταφέρονται αφ΄ ενός τα παράπονα στελεχών και μελών των οικογενειών τους, για τη μετακίνηση (άνευ αντικατάστασης) δύο (2) νευρολόγων, μίας (1) αιματολόγου και τριών (3) νοσηλευτριών από το 212 ΚΙΧΝΕ, με αποτέλεσμα τα όποια περιστατικά και ασθενείς να μεταφέρονται στο 424 ΓΣΝΕ στη Θεσσαλονίκη, με τεράστια οικονομικά έξοδα και αφ΄ ετέρου η πρόταση για μετατροπή του 212 ΚΙΧΝΕ σε Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο (ΓΣΝ) που θα καλύπτει τις υγειονομικές ανάγκες του προσωπικού και των μελών των οικογενειών τους.

…………..

ΘΕΜΑ : Υγειονομική Κάλυψη 212 ΚΙΧΝΕ (Κινητικότητα Ιατρονοσηλευτικού Προσωπικού)

Αγαπητοί συνάδελφοι.

Κατόπιν επικοινωνίας μελών της Ένωσής μας με το Διοικητικό Συμβούλιο αυτής, εκφράστηκαν τα παράπονα και η ανησυχία τους, καθώς μετατίθενται από το 212 ΚΙΧΝΕ σε έτερες υγειονομικές Μονάδες, μακριά από την πόλη της Ξάνθης, οι δύο νευρολόγοι, η μία αιματολόγος και τρεις νοσηλεύτριες, χωρίς αντίστοιχα να καλύπτονται οι ως άνω κενωθείσες θέσεις, πλην μίας νοσηλεύτριας.

Το 212 ΚΙΧΝΕ, από τη μέρα που μετέπεσε σε ΚΙΧΝΕ από ΓΣΝ, δημιούργησε κενά στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του στρατιωτικού προσωπικού που υπηρετεί στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (πλην Έβρου). Χρόνο με το χρόνο, τα προβλήματα οξύνονται, παρόλες τις τιτάνιες προσπάθειες των εκάστοτε Διοικήσεων (Δ΄ΣΣ, IV ΤΑΞΥΠ και Μονάδας) προς την κατεύθυνση της κάλυψης των κενών με μεταθέσεις ή προσωρινές μετακινήσεις ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.

Οι υπεράνθρωπες και φιλότιμες προσπάθειες του υπηρετούντος προσωπικού στο 212 ΚΙΧΝΕ για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους ασθενείς, περιορίζονται στο στενό -πλέον- πλαίσιο των υπαρχουσών ειδικοτήτων, οι οποίες διαρκώς μειώνονται, αντί να αυξάνονται.

Ολοένα και περισσότεροι ασθενείς με χρόνια προβλήματα, πολλά εκ των οποίων χαρακτηρίζονται άνοσα, αναγκάζονται να μετακινούνται για εξετάσεις ή θεραπείες σε άλλες δομές, όπως το 424 ΓΣΝΕ στη Θεσσαλονίκη. Η δε κατάσταση στο πολιτικό νοσοκομείο της πόλης μας περιγράφεται με δραματικούς τόνους, τόσο από το ίδιο το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του όσο και από τους συμπολίτες μας, με αποτέλεσμα να συναντάμε συναδέλφους μας ή και μέλη των οικογενειών τους που ταλαιπωρούνται διπλά.

Κατόπιν των παραπάνω, παρακαλούμε για την κατ’ αρμοδιότητα παρέμβασή σας και ενίσχυσης του αιτήματός μας, για την πλήρη και με…

Ποιοτική & Οικονομική VoIP Τηλεφωνία
Source link

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: