Υπόθεση Σεμέδο: Ελεύθερος με εγγύηση και ο 40χρονος Νιγηριανός

Υπόθεση Σεμέδο: Ελεύθερος με εγγύηση και ο 40χρονος Νιγηριανός

Ελεύθερος με την υποχρέωση να καταβάλει εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ, αφέθηκε μετά την απολογία του ο 40χρονος Νιγηριανός, ο οποίος μαζί με τον ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό.

Στον 40χρονο κατηγορούμενο επιβλήθηκε επίσης ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του News247.gr, ο Νιγηριανός αρνήθηκε την κατηγορία υποστηρίζοντας ότι είχε τη συναίνεση της 17χρονης κοπέλας. “Μέσα στο αμάξι τα κορίτσια έβγαζαν φωτογραφίες και story στο Instagram. Όταν φτάσαμε στο σπίτι, έβαλαν μουσική, χόρευαν και ο Σεμέδο μαγείρεψε φαγητό για να φάμε.

Αμέσως μετά το φαγητό, έφυγε ένας ακόμη φίλος που ήταν μαζί μας, ενώ ήθελα να φύγω κι εγώ” φέρεται να αναφέρει στο υπόμνημά του ο 40χρονος, συμπληρώνοντας ότι ζήτησε από τον ποδοσφαιριστή να του καλέσει ταξί. Ωστόσο, τελικά άλλαξε γνώμη και παρέμεινε καθώς η 17χρονη του ζήτησε να παραμείνει στο σπίτι για να της κάνει παρέα.

Ο 40χρονος ισχυρίζεται ότι προχώρησε σε ερωτική συνεύρεση έχοντας την συναίνεση της 17χρονης, ενώ μετά την ολοκλήρωση της πράξης, εκείνος έκανε μπάνιο, την είδε να κοιμάται και αποχώρησε.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Ρούμπεν Σεμέδο μετά την απολογία του αφέθηκε και αυτός ελεύθερος με την καταβολή εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: