Ζαχαριάδης- Χατζηγιαννάκης: Ο Στ. Πέτσας ψεύδεται και για τον νέο εκλογικό νόμο ΟΤΑ

Ζαχαριάδης- Χατζηγιαννάκης: Ο Στ. Πέτσας ψεύδεται και για τον νέο εκλογικό νόμο ΟΤΑ

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

«”Έξις, δευτέρα φύσις’ είχε γράψει ο Κικέρωνας -η συνήθεια δηλαδή είναι η δεύτερη φύση του ανθρώπου», τονίζουν σε κοινή τους δήλωση ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτή στη Β1 εκλογική περιφέρεια Βορείου Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης και ο αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών & υπεύθυνος για την Αυτοδιοίκηση Μίλτος Χατζηγιαννάκης. 

Φαίνεται πως ο νέος αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Πέτσας, σημειώνουν, «εθίστηκε τόσο πολύ από τα ψέμματα που είπε ως πρώην εκπρόσωπος της κυβέρνησης της ΝΔ, που η ιδιότητα του ψεύτη τον ακολουθεί και στα νέα του καθήκοντα. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η άνεση με την οποία εμφανίστηκε σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, ισχυριζόμενος ότι όλες οι παρατάξεις σε ΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ αγκαλιάζουν τις βασικές πτυχές του νέου εκλογικού νόμου για τους ΟΤΑ».  

Είναι προφανές, υπογραμμίζουν, πως «οι γαλάζιοι δήμαρχοι, για χάρη των οποίων εξάλλου η κυβέρνηση προτείνει αυτή το υπερπλειοψηφικό σύστημα που επιστρέφει τη χώρα χρόνια πίσω, θα συντάσσοταν πίσω από αυτή την πρόταση. Από αυτό το σημείο όμως μέχρι να υποστηρίζει ο κ. Πέτσας ανερυθρίαστα ότι το σύνολο των αυτοδιοικητικών παρατάξεων σε ΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ δεν έχουν αντιρρήσεις με το αντιδημοκρατικό όριο εκλογής του 43% και την αυτόματη εξασφάλιση της πλειοψηφίας των 3/5 στα συμβούλια, μεσολαβεί ένα χάος». 

«Εφόσον ο κ. Πέτσας αμφισβητεί την ύπαρξη αντιδράσεων μπορεί να παρακολουθήσει στο διαδίκτυο την συνεδρίαση του δσ της ΚΕΔΕ στις 04/02, όπου διατυπώθηκαν ξεκάθαρα σειρά ενστάσεων γύρω από την κυβερνητική πρόταση και μάλιστα όχι μόνο από δημάρχους που πρόσκεινται στην Αριστερά και στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο. Εάν ο νέος αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών πιστεύει ότι ψευδόμενος θα διευκολύνει αυτή την αντιμεταρρύθμιση-έκτρωμα να ψηφιστεί σε συνθήκες πολιτικής καραντίνας είναι βαθειά γελασμένος», καταλήγουν στην δήλωσή τους. 

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: