Ζακέτα να πάρεις: Από τη σειρά της ΕΡΤ ο νέος ήρωας που θα ερωτευτεί η Μυρτάλη στη «Γη της Ελιάς»

Ζακέτα να πάρεις: Από τη σειρά της ΕΡΤ ο νέος ήρωας που θα ερωτευτεί η Μυρτάλη στη «Γη της Ελιάς»

Μπορεί να τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από της ΕΡΤ «Ζακέτα να πάρεις», ωστόσο έρχεται στη Γη της Ελιάς και ο ρόλος του θα φέρει ανατροπή και μεγάλη αλλαγή στη ζωή της Μυρτάλης αφού θα είναι ο άνθρωπος που θα μπει ερωτικά στη ζωή της μετά το χωρισμό της από τον Στέφανο.

Ο τηλεοπτικός Νικήτας είναι φίλος του Λεωνίδα και η Μυρτάλη θα τον γνωρίσει σε ένα από τα επαγγελματικά της ταξίδια στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τον Βασίλη Αθανασόπουλο και η αποκάλυψη έγινε μέσα από τα social media.Ο ηθοποιός στη σειρά της ΕΡΤ υποδύεται τον γιο της Δάφνης Λαμπρόγιαννη. Εξαιρετικά ταλαντούχος και γοητευτικός έρχεται στη σειρά του Mega και θα φέρει θα πάνω κάτω.Δες φωτογραφίες

Ποιος είναι ο Βασίλης ΑθανασόπουλοςΟ Βασίλης Αθανασόπουλος έχει τελειώσει τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Ως ηθοποιός έχε λάβει μέρος στις θεατρικές παραστάσεις «Κάζιμιρ και Καρολίνα» (2018), «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» (2018), «Μαθήματα πολέμου» (2018) και σε πολλές ακόμη.«Μεγάλωσα Πετρούπολη, μένω Πετρούπολη. Δεν είμαι άνθρωπος του κέντρου. Μένω με τους γονείς μου αλλά είμαι στη διαδικασία να φύγω. Λείπουν συχνά, όμως. Την έχω βρει τη φάση μου μέσα στο σπίτι, αλλά θέλω να φύγω. Έχει φτάσει η ηλικία. Όταν φύγεις πρέπει να πατάς στα πόδια σου οικονομικά», έχει πει ο ίδιος.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: