Ζέκα: 'Τελικά, η στήριξη του κόσμου είναι αυτή που μετράει όταν παίζεις ποδόσφαιρο'

Ζέκα: 'Τελικά, η στήριξη του κόσμου είναι αυτή που μετράει όταν παίζεις ποδόσφαιρο'

Ο Κάρλος Ζέκα είδε την ατυχία να του χτυπάει την πόρτα, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στο ματς της Κοπεγχάγης με την Βίμποργκ. Την Πέμπτη (14/10) πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αποκατασταθεί ο τραυματισμός στο γόνατό του και αναμένεται να επιστρέψει μετά το τέλος της σεζόν.

Ο διεθνής μέσος, ο οποίος δεν χάνει την αισιοδοξία του, μίλησε στην TV της Κοπεγχάγης και στάθηκε ιδιαίτερα στη στήριξη και την αγάπη που έχει λάβει από τον κόσμο.

“Δεν είναι εύκολο. Δεν μπορώ να πω ψέματα. Γνωρίζω ότι οι άνθρωποι με συμπαθούν, αλλά δεν περίμενα τόσο μεγάλη υποστήριξη. Από όλους στη Δανία και από όλους στην Ελλάδα”, δήλωσε αρχικά ο Κάρλος Ζέκα στη συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή (15/10) στην τηλεόραση της Κοπεγχάγης.

“Τελικά, είναι αυτό που μετράει όταν παίζεις ποδόσφαιρο. Φυσικά, οι τίτλοι είναι επίσης σημαντικοί, αλλά το να βλέπεις ανθρώπους να σε υποστηρίζουν τόσο πολύ, αυτό είναι κάτι που σου δίνει περισσότερη δύναμη. Η καρδιά μου είναι γεμάτη αγάπη. Δεν έχω λόγια γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Θέλω μόνο να πω ευχαριστώ και ότι είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό”.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: