Ζέτα Δούκα: Κάνει beauté με την κόρη της πριν κοιμηθούν

Ζέτα Δούκα: Κάνει beauté με την κόρη της πριν κοιμηθούν

Η Ζέτα Δούκα αφέθηκε χθες στα χέρια της κόρης της, Θάλειας για λίγη …περιποίηση.
Πριν λοιπόν πάνε για ύπνο, κάθισαν παρέα στον καναπέ και έκαναν λίγο beauté! Όπως μας έδειξε η ηθοποιός, η Θάλεια της έβαλε στα μάτια φέτες αγγουριού . Ως γνωστόν το αγγούρι βοηθά στην εξαφάνιση των μαύρων κύκλων.

Και αφού …περιποιήθηκε τη μαμά της ήρθε και η δική της σειρά. Κάθισε δίπλα της και έβαλε και η ίδια αγγούρι στα μάτια. Επειδή όμως της έπεφταν  τα συγκρατούσε με τα χεράκια της.

Η Ζέτα Δούκα διανύει από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, παρά τις ανατροπές που έχει επιφέρει στις ζωές όλων μας ο κορονοϊός.
Όπως χαρακτηριστικά είχε γράψει ανήμερα των γενεθλίων της: «Είμαι πλήρης! Ξεχειλίζω από αγάπη από παντού, οικογένεια-φίλους-συνεργάτες- ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν προσωπικά αλλά μου στέλνουν την καλή τους ενέργεια! Η ζωη δεν παύει να με εκπλήσσει γι αυτούς που έρχονται ή φεύγουν και χαίρομαι που ειναι σοφότερη από εμένα…».
Η Θάλεια , ο σύντροφός της και οι δικοί της άνθρωποι τη γεμίζουν δύναμη και την κάνουν να νιώθει τυχερή που υπάρχουν στη ζωή της. Ειδικά η μονάκριβη κόρη της… Ουκ ολίγες φορές έχει μοιραστεί όμορφα στιγμιότυπα μαζί της όπως αυτά που θα δείτε στη gallery που ακολουθεί.

 

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: