Ζώδια και σχέσεις: Περνώντας από το καυτό στο κρύο

Ζώδια και σχέσεις: Περνώντας από το καυτό στο κρύο

Όλες φτάνουμε σε ένα σημείο που, είτε έχουμε σχέση είτε ενδιαφερόμαστε για έναν άντρα ερωτικά, αρχίζουμε και λαμβάνουμε (ή νομίζουμε) σημάδια ότι το πάθος του για μας έχει αρχίσει και σβήνει. Ποια είναι αυτά τα στοιχεία της συμπεριφοράς του που θα πρέπει να μας χτυπήσουν τα καμπανάκια μόλις τα δούμε;
Ξέροντας το Στοιχείο που ανήκει το ζώδιο του αγαπημένου σου, μπορείς να καταλάβεις, αν άρχισε να χάνει το ερωτικό του ενδιαφέρον.
Ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)
Αν ανήκει σε κάποια από τα Ζώδια της Φωτιάς μιλάμε για ένα πραγματικά φλογερό άτομο. Το αίμα ρέει καυτό στις φλέβες του, έχει ενθουσιασμό, ευδιαθεσία, είναι εκδηλωτικό και εξωστρεφές. Όταν αρχίσει να δείχνει ότι του ανήκει όλος ο κόσμος και οι άλλοι γύρω του είναι τυχεροί που τους επιτρέπει να ζουν σε αυτόν είναι σημάδι ότι ήδη έχει μπει στη φάση του «κρύου». Σιγά- σιγά η φλόγα θα αρχίσει να σβήνει αφού θα βαριέται να κάνει το οτιδήποτε μαζί σου, θα γίνει αδιάφορο, εγωκεντρικό και εσωστρεφές. Πριν φτάσει σε αυτό το σημείο πρέπει να παρέμβεις δυναμικά για να την αναζωπυρώσεις.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ  
 
Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: